Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: peto-dijete

Krštenje petoga djeteta u obitelji Vukelić

Župnik Župe Tijela Kristova u zagrebačkom Sopotu Ivica Reparinac kao izaslanik Nadbiskupskog duhovnog stola Zagrebačke nadbiskupije krstio je u nedjelju 25. rujna Mateja, peto dijete obitelji Vukelić.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete roditelja Ciprić u Davoru

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 11. rujna Župu Marije Kraljice i Sv. Jurja Mučenika u Davoru i u župnoj crkvi predvodio središnje euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Luciju, peto dijete roditelja Davorina i Katarine Ciprić.

Krštenje petog djeteta u Lučkom

Mali Mihael, peto dijete u obitelji Martina i Ivane Jelaš iz Hrvatskog Leskovca, kršten je na svetkovinu Duhova, 5. lipnja u župnoj crkvi Sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko.

Biskup Košić krstio peto dijete u obitelji Židak

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je, u subotu 16. listopada u Pastoralnom centru župe sv. Martina u Martinskoj Vesi, misno slavlje tijekom kojeg je krstio Ivana Frana, peto dijete u obitelji Tomislava i Kristine Židak. U koncelebraciji je bio domaći župnik Ivica Šimunović.

Biskup Košić u Pešćenici krstio peto dijete u obitelji Sučić

Sisački biskup Vlado Košić u subotu 29. kolovoza u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Pešćenici, krstio je Ivanu, peto dijete u obitelji Ana-Marije i Ivice Sučića iz Brežana Lekeničkih. Na podjeli sakramenta krštenja sudjelovao je i domaći župnik vlč. Branimir Motočić.

1 2