Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: peto-dijete

Biskup Košić krstio peto dijete u obitelji Petras

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u subotu, 30. svibnja u župnoj crkvi sv. Martina u Martinskoj Vesi misno slavlje i tom prigodom krstio Ivana, peto dijete u obitelji Jasminke i Ivice Petras. U koncelebraciji bio je domaći župnik vlč. Ivica Šimunović.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete roditelja Stanišić u Lužanima

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je 15. veljače Župu Gospe Fatimske u Lužanima i u župnoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Nikolinu, peto dijete Mladena i Andreje Stanišić. U homiliji je ustvrdio kako nas drevni događaji iz Biblije "potiču da otkrijemo kojoj se to zlatnoj teladi danas u Hrvatskoj klanjaju ljudi na različitim razinama i putovima, napose u politici i gospodarstvu, koji u borbi za vlašću i za bogatstvom gaze savjest i odbacuju Boga, i čiji životi nerijetko završavaju u žalosti i ruševini".

Nadbiskup Hranić krstio peto dijete obitelji Šuran

U Župi Presvetog Srca Isusova u Vinkovcima 8. prosinca, na drugu nedjelju došašća, đakovačko-osječki nadbiskup mons. dr. Đuro Hranić predvodio je misno slavlje tijekom kojega je krstio malenu Mihaelu, peto dijete obitelji Šuran.