Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pohod

Misno slavlje za hrvatske branitelje poginule na Velebitu

Na prostoru Jurjevića stanova, kod Dušica podno Svetog brda na visini od 1260 metara, u subotu 4. lipnja susretom i misom obilježen je 5. pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu. Misu je predslavio vojni kapelan iz Karlovca vlč. Ivan Blaževac.

Nadbiskup Uzinić: Svaki čovjek je naš brat i naša sestra

Riječki nadbiskup koadjutor, mons. Mate Uzinić, pohodio je u petak 18. veljače i nedjelju 20. veljače Župu sv. Josipa na Podmurvicama. "Nečija nacionalna, rasna, klasna ili druga značajka ne smije biti razlog zbog čega bismo nekome zlo učinili", poručio je nadbiskup Uzinić u homiliji na nedjeljnoj misi.

Pohod generalnog ministra OFM-a Samostanu sv. Ante na Poljudu

Generalni ministar Reda manje braće (OFM) u srijedu 29. prosinca, u sklopu bratskog posjeta Južnoslavenskoj konferenciji provincijalnih ministara, pohodio je bratstvo Samostana sv. Ante na Poljudu, piše na stranici Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri.

Prvi pohod mons. Mate Uzinića "Kući utočišta"

Riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić posjetio je u subotu 18. prosinca "Kuću utočišta", dnevni centar za beskućnike, čiji program provodi Depaul Hrvatska u partnerstvu sa sestrama milosrdnicama.

Održan pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu

U organizaciji Udruge specijalne jedinice policije Grom PU Karlovačke i Hrvatskoga planinarskog društva Gora iz Zagreba, usponom na Sveto brdo i misom, u subotu 5. lipnja obilježen je spomen na sve pripadnike specijalne jedinice policije MUP-a RH, HV-a i HOS-a poginule, ranjene i nestale na Velebitu tijekom Domovinskog rata te na lovinački zbjeg.

1 2 3 5