Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pohod

Mons. Gallagher: Papa želi ići u pohod Vijetnamu

„Papa želi ići u Vijetnam“, otkrio je to mons. Paul Richard Gallagher, tajnik za odnose s državama i međunarodnim organizacijama Državnog tajništva Svete Stolice, komentirajući Papinu audijenciju s političkim predstavnicima Vijetnama, održanu u četvrtak, 18. siječnja, objavio je Vatican News.

Požeški biskup u pohodu obiteljima čije su kuće teško oštećene u nevremenu

Nastavljajući pohode stradalima u nevremenu minuloga 19. srpnja požeški biskup Antun Škvorčević u pratnji župnika Župe BDM u Novoj Kapeli Gorana Mitrovića i tajnika Mateja Silukovića posjetio je 29. srpnja obitelj Ante i Ruže Lukić u Ratkovici, čija je obiteljska kuća najviše stradala u navedenom mjestu.

Misa i film uz 20. obljetnicu pohoda pape Ivana Pavla II. Dubrovniku

Povodom 20. obljetnice pastirskog pohoda pape Ivana Pavla II. Dubrovniku i proglašenja blaženom Marije Propetog Isusa Petković, koji se dogodio 6. lipnja 2003. godine, u sklopu Papina pohoda Hrvatskoj, u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u ponedjeljak 5. lipnja dubrovački biskup Roko Glasnović predvodio je euharistijsko slavlje.

Misno slavlje za hrvatske branitelje poginule na Velebitu

Na prostoru Jurjevića stanova, kod Dušica podno Svetog brda na visini od 1260 metara, u subotu 4. lipnja susretom i misom obilježen je 5. pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu. Misu je predslavio vojni kapelan iz Karlovca vlč. Ivan Blaževac.

1 2 3 5