Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: porecka-katedrala

Posljednji dan trodnevnice uoči svetkovine sv. Maura u Poreču

Posljednjega dana trodnevnice uoči svetkovine sv. Maura, u ponedjeljak 20. studenoga 2023., misu u porečkoj katedrali predslavio je preč. Jakov Rađa, propovjednik zagrebačke katedrale i Povjerenik za pastoral duhovnih zvanja i promotor kršćanskih poziva Zagrebačke nadbiskupije.

Drugi dan trodnevnice uoči svetkovine sv. Maura u Poreču

Drugi dan trodnevnice uoči svetkovine sv. Maura, u nedjelju 19. studenoga u porečkoj je katedrali predvodio preč. Jakov Rađa, katedrali propovjednik zagrebačke katedrale i Povjerenik za pastoral duhovnih zvanja i promotora kršćanskih poziva Zagrebačke nadbiskupije.

Biskup Štironja slavio misu u okviru susreta hrvatskih misionara

Porečki i pulski biskup Ivan Štironja predslavio je 2. srpnja 2023., u porečkoj bazilici misu poldanicu u okviru 33. Godišnjeg susreta hrvatskih misionara i misionarki te nacionalnih i biskupijskih ravnatelja Papinskih misijskih djela iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Misa posvete ulja u Poreču

Misu posvete ulja u porečkoj je katedrali, na Veliki četvrtak ujutro 6. travnja, predvodio porečki i pulski ordinarij Ivan Štironja, uz suslavlje umirovljenog biskupa Ivana Milovana te osamdesetak svećenika.

1 2 3