Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poruka

Papa: Iskorijeniti glad u duhu bratstva

Papa Franjo je poslao poruku sudionicima II. svjetskog foruma o hrani (WFF) o temi „Zdrava prehrana, zdrav planet“, koji se održava u sjedištu Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) u Rimu i online, od 17. do 21. listopada, prenosi Vatican News.

CCEE: Neka ljudska ruka zaustavi uništenje

Vijeće europskih biskupskih konferencija (CCEE) uputilo je 20. kolovoza poruku u povodu Svjetskoga dana molitve za brigu o stvorenom svijetu, koji se obilježava 1. rujna, prenosi Vatican News.

Papina poruka povodom XLIII. Meetinga u Riminiju

Povodom otvorenja 43. izdanja skupa koji organizira pokret Comunione e Liberazione, papa Franjo je poslao poruku koju je potpisao državni tajnik Pietro Parolin, a u kojoj potiče kršćane da njeguju socijalno prijateljstvo, i to ne dajući pouke s balkona, nego izlazeći na ulice kako bi podijelili svakodnevni napor života poduprti pouzdanom nadom, objavio je Vatican News.

Papino pismo izaslaniku na Europskom hodočašću mladih

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 23. srpnja u Vatikanu pismo u kojem papa Franjo opisuje poslanje svog posebnog izaslanika kardinala Antónija Augustosa dos Santosa Martu na zatvaranju Europskog hodočašća mladih u Santiagu de Composteli, prenosi Vatican News.

Papa: Odgovorimo djelima na bolni vapaj Zemlje

Blizu smo prijelomne točke, potrebno je individualno i zajedničko ekološko obraćenje, upozorio je papa Franjo u poruci za Svjetski dan molitve za brigu o stvorenom svijetu koji se obilježava 1. rujna, prenosi Vatican News.

1 2 3 20