Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poruka

Međugorski župnik fra Marinko Šakota: Papi je Međugorje u srcu

O poruci pape Franje mladima na 31. međunarodnog molitvenog susreta mladih u Međugorju - Mladifestu, kao i o svečanoj misi u večeri otvorenja Mladifesta, koju je predslavio nuncij u BiH nadbiskup Luigi Pezzuto, međugorski župnik fra Marinko Šakota razgovarao je s Andrijom Šegom za radiopostaju Mir Međugorje u nedjelju 2. kolovoza.

Papa uputio poruku dječaku s invaliditetom koji je prošao Cammino

Papa Franjo uputio je poruku Álvaru Calventeu, 15-godišnjem španjolskom dječaku s teškoćama u razvoju koji je zajedno s ocem Ildefonsom i svojim prijateljem Franciscom Javierom Millánom prošao hodočašće Put sv. Jakova (Camino de Santiago) unatoč pandemiji koronavirusa.

Poruka kardinala Vinka Puljića za Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Već 49. godinu za redom, posljednje subote u svibnju, na razini Vrhbosanske nadbiskupije obilježava se Dan mladih, ove godine pod geslom „Mladeži, kažem ti, ustani“ (usp. Lk 7,14). Poruku mladima tim je povodom uputio vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić, prenosi nedjelja.ba.

INTERVJU Prvi predsjednik Hrvatskog sabora Žarko Domljan: "Prvo sam otišao kardinalu Kuhariću i molio blagoslov"

U povodu Dana državnosti koji se ponovno obilježava 30. svibnja, prvi predsjednik Hrvatskog sabora Žarko Domljan u ekskluzivnom razgovoru za Hrvatski katolički radio (HKR), u razgovoru s povjesničarom Bornom Marinićem, prisjetio se svoje povijesne uloge istaknuvši kako su "konstituiranjem Sabora ideje jugoslavenstva i komunizma definitivno otišle u ropotarnicu povijesti."

1 2 3 7