Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poruka

Poruka za Nedjelju Dobrog Pastira 2021.

Predsjednik Vijeća HBK za sjemeništa i duhovna zvanja splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić uputio je poruku za Nedjelju Dobrog Pastira koja se slavi 25. travnja. Poruku nadbiskupa Barišića donosimo u cijelosti.

Uskrsna poruka biskupa Bogdana

Vojni biskup u Republici Hrvatskoj mons. Jure Bogdan uputio je poruku za Uskrs 2021. naslovljenu „Mir vama!“.

Preduskrsna konferencija za medije nadbiskupa Hranića

„Dok bijaše s njima za stolom, uze kruh, izreče blagoslov, razlomi te im davaše. Uto im se otvoriše oči te ga prepoznaše.“ (Lk 24,30-31) – naslov je uskrsne pastirske poruke i čestitke đakovačko-osječkog nadbiskupa metropolita mons. dr. Đure Hranića, koju je predstavio 29. ožujka na preduskrsnom susretu s predstavnicima društvenog priopćavanja u Nadbiskupskom domu u Đakovu.

Uskrsna poruka nadbiskupa Vukšića

Nadbiskup koadjutor Vrhbosanske nadbiskupije i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić uputio je poruku za Uskrs 2021. naslovljenu „Uskrsnuće života onima koji su dobro činili“.

Uskrsna poruka biskupa Petra Palića

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski i hvarski mons. Petar Palić uputio je poruku za Uskrs 2021. naslovljenu „Uskrsnu! Nije ovdje!“.

Poruka Predsjedništva CCEE-a na 50. obljetnicu osnutka Vijeća

Predsjedništvo Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE) uputilo je 25. ožujka poruku povodom 50. obljetnice osnutka Vijeća. Prijeko je potrebno posvetiti pažnju dijalogu između svih religijâ kao temelju za izgradnju bratskog svijeta, kao i hitno predano zalaganje za stvoreni svijet koji smo svi pozvani čuvati. - Izvanredna situacija izazvana pandemijom potiče nas ponovno otkriti prolaznost ljudskog bića, prolaznost vremena i jača našu čežnju za onim “onkraj”, a to je Bog kojega je Isus objavio, kaže se u poruci koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 11