Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poruka

Biskup Košić pozvao sve vjernike na dvodnevni post i molitvu

Sisački biskup Vlado Košić pozvao je sve vjernike u Sisačkoj biskupiji i cijeloj Domovini na post i molitvu, danas, u srijedu, 30. prosinca i sutra, u četvrtak, 31. prosinca, na nakanu da nas Gospodin poštedi daljnjeg trpljenja i stradanja. Biskupovu poruku prenosimo u cijelosti.

Talijanski premijer: Italija je spremna pomoći Hrvatskoj

Predsjednik talijanske vlade Giuseppe Conte uputio je sućut premijeru Andreju Plenkoviću povodom potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju i obećao da će Italija pružiti svu potrebnu pomoć, objavila je agencija SIR.

Papa mladima iz Taizéa: Nemojte sijati nepovjerenje, neka u vama prebiva nada

U Taizéu u Francuskoj u nedjelju 27. prosinca započinje susret mladih ekumenske zajednice Taizé koji se ove godine održava virtualno. Poruku mladima Zajednice iz Taizéa okupljenim na svom 43. europskom susretu koji se redovito održava krajem godine poruku je uputio papa Franjo u kojoj ih je pozvao da hrabro slijede Krista.

VIDEO Razmišljanja o Božiću fra Ivana Bradarića, rektora Svetišta sv. Nikole Tavelića u Šibeniku

Fra Ivan Bradarić, rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta sv. Nikole Tavelića u Šibeniku, autor i voditelj uspješne internetske emisije "Tavelićev timbar vire", koja se posljednjih devet petaka uoči 50. obljetnice proglašenja svetim Nikole Tavelića prikazivala na Facebook stranici Hrvatskoga nacionalnog svetišta sv. Nikole Tavelića, YouTube kanalu Svetišta Šibenik te na stranicama Hrvatske katoličke mreže odnosno Informativne katoličke agencije (IKA), progovara o svetkovini Božića.

1 2 3 9