Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poruka

Poruka biskupa Franje Komarice uz blagdan bl. Ivana Merza

Biskup banjolučki mons. Franjo Komarica uputio je poruku u prigodi obilježavanja blagdana bl. Ivana Merza, koji se obilježava 10. svibnja. Biskupovu poruku sa stranica Katoličke tiskovne agencije prenosimo u cijelosti.

Nadbiskup Ivan Devčić: Gospodin nam otvara vrata uskrsnuću

Euharistijsko slavlje na Uskrs 12. travnja u kapeli Bogoslovnog sjemeništa “Ivan Pavao II.” u Rijeci predvodio je riječki nadbiskup Ivan Devčić, a uz rektora, suslavili su vicerektor Marko Stipetić i đakon Ivan Devčić. Prijenos se mogao pratiti na Facebook stranici Riječke nadbiskupije.

Uskrsne poruke s misnog slavlja varaždinskog biskupa Bože Radoša

Svečano euharistijsko slavlje na Nedjelju Uskrsnuća Isusova, 12. travnja, predslavio je u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo varaždinski biskup Bože Radoš. Sveta misa slavljena je bez nazočnih vjernika u katedrali, ali u izravnom televizijskom prijenosu na Varaždinskoj televiziji i drugim digitalnim platformama.

Diadora.tv: Poruka zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića vjernicima uoči Uskrsa

Uoči najvećega kršćanskog blagdana Uskrsa zadarskim i svim drugim vjernicima obratio se zadarski nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) Želimir Puljić. Pogledajte poruku zadarskog nadbiskupa koju je dao za zadarsku televiziju Diadora.TV u srijedu 8. travnja, a objavljena je na Facebook profilu Diadora.TV.

Papa uputio srdačnu riječ ohrabrenja kardinalu Bozaniću

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin uputio je u ponedjeljak 23. ožujka godine u ime pape Franje zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću pismo povodom razornog potresa koji je pogodio Grad Zagreb i okolicu. Poruku donosimo u cijelosti.

Patrijarh Bartolomej I. poslao poruku Papi i talijanskom Predsjedniku

Ekumenski carigradski patrijarh Bartolomej I. poslao je poruku papi Franji i talijanskom predsjedniku Sergiu Mattarelli, u kojima izražava solidarnost talijanskom narodu pogođenom pandemijom koronavirusa od kojeg je do sada u Italiji preminulo više od 4 800 osoba, objavio je Vatican News.

Poruka biskupa Rogića javnosti

Poruka šibenskoga biskupa Tomislava Rogića javnosti bit će emitirana na Tv Šibenik u vjerskoj emisiji Riječ nade. Prenosimo cjelovit tekst poruke objavljen na mrežnoj stranici Šibenske biskupije.

Ekumenski patrijarh poziva na zajedništvo

Počasni poglavar svjetskoga pravoslavlja carigradski ekumenski patrijarh Bartolomej I. Pozvao je na zajedništvo u suočavanju s pandemijom koronavirusa, prenosi Kathpress 20. ožujka.

1 2 3 6