Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: posjet

Posjet đakovačkih bogoslova župama Soljani i Strošinci

Uoči Nedjelje Dobroga Pastira, u petak 23. i subotu 24. travnja, bogoslovi Bogoslovnog sjemeništa u Đakovu Bogdan Rudinski i Florijan Zagorščak, studenti pete godine Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu, posjetili su župe Pohođenja BDM u Soljanima i Preobraženja Gospodinovog u Strošincima.

Prije 24 godine BiH je posjetio papa sv. Ivan Pavao II.

Prije 24 godine, točnije 12. i 13. travnja 1997. glavni grad Bosne i Hercegovine - Sarajevo posjetio je njezin veliki prijatelj papa, sada sveti, Ivan Pavao II. ostvarivši tako svoju želju pohoditi grad-simbol ljudske patnje i besmislenog bratoubilačkog ratovanja.

Mons. Fermín Emilio Sosa posjetio Đakovo

Na poziv župnika đakovačke Župe Dobroga Pastira vlč. Josipa Ivešića u srijedu 7. travnja u posjet Đakovu stigao je mons. Fermín Emilio Sosa Rodríguez, savjetnik Apostolske nuncijature u Beogradu i novoimenovani apostolski nuncij u Papui Novoj Gvineji.

Predsjednik Caritasa Europa dolazi u posjet Caritasu BiH

Od 3. do 7. ožujka u posjet Caritasu Bosne i Hercegovine dolazi aktualni predsjednik Caritasa Europa dr. mons. Michael Landau s dvočlanom delegacijom Caritasa Austrije i Caritasa nadbiskupije Beč čiji je još uvijek predsjednik, javlja u nedjelju 28. veljače mrežni portal Katoličkog tjednika - Nedjelja. Visoka delegacija Caritasa Europa boravit će u Bosni i Hercegovini od srijede, 3. ožujka pa do nedjelje, 7. ožujka.

Vrhbosanski nadbiskupi odali priznanje Općoj bolnici u Sarajevu

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor mons. Tomo Vukšić posjetili su u petak 12. veljače Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu gdje su se susreli s direktorom i dijelom COVID-tima ove medicinske ustanove, prenosi mrežni portal Katoličkog tjednika - Nedjelja.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u posjetu Stožeru civilne zaštite u Petrinji

Donacija koju su stanovnici livanjskoga kraja u BiH prikupili za stradalo stanovništvo Banovine prispjela je u četvrtak, 21. siječnja godine na lokaciju baze operacije Civilne zaštite Pigik na području Petrinje. U toj je prigodi Stožer civilne zaštite u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji posjetio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Livnjak Zlatko Dalić, izvijestio je portal potresinfo.gov.hr Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

1 2 3 6