Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: posjet

Nadbiskup Vukšić posjetio umirovljene svećenike

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić u četvrtak 22. prosinca posjetio je umirovljene svećenike u svećeničkom domu u Sarajevu u povodu čestitanja Božića i nadolazeće 2023. godine.

Poglavar Anglikanske crkve u trodnevnom posjetu Ukrajini

Canterburyjski nadbiskup Justin Welby, duhovni poglavar Anglikanske crkve, stigao je u srijedu, 30. studenoga u trodnevni posjet Kijevu kako bi izrazio “solidarnost” s Ukrajincima sučeljenim s ruskom invazijom koju je nazvao “nezakonitom, nepravednom i brutalnom”, objavila je Hina.

Posjet franjevačkih novaka s Humca samostanu i postulaturi u Imotskom

Dvanaestorica franjevačkih novaka triju provincija (Bosne Srebrene, Hercegovine i Presvetog Otkupitelja), smješteni u franjevačkom samostanu na Humcu kod Ljubuškog, sa svojim meštrom fra Ivanom Landekom i voditeljem novačkoga zbora fra Markom Bandićem posjetili su 6. studenoga samostan i postulaturu u Imotskom.

Izjava ravnatelja Tiskovnog ureda Svete Stolice Mattea Brunija

Papa Franjo će u subotu 19. studenoga, povodom 90. rođendana jedne svoje rođakinje, posjetiti Asti, navodi se u izjavi ravnatelja Tiskovnog ureda Svete Stolice objavljenoj u srijedu, 19. listopada u kojoj se pojašnjava da je riječ o "privatnom posjetu".

1 2 3 10