Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeska-katedrala

Spasovo proslavljeno u požeškoj katedrali

Na svetkovinu Gospodinova uzašašća, 21. svibnja, večernje euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali predvodio je požeški biskup Antun Škvorčević, okružen svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i Župe sv. Terezije Avilske.

Biskup Škvorčević: Isus nas uvijek iznova uvjeri da nismo sami na svome putu

Na Treću uskrsnu nedjelju, 26. travnja, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u katedrali u Požegi. Koncelebrirali su svećenici iz središnjih biskupijskih ustanova te iz župe sv. Terezije Avilske, a vjernici su misno slavlje mogli izravno pratiti putem Laudato televizije i platforme na web stranici Požeške biskupije.

Biskup Škvorčević: Kad u naša srca uđe Uskrsli, onda je On naša snaga, oslonac i nada

Na Drugu uskrsnu nedjelju, Nedjelju Božjeg milosrđa, 19. travnja, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u požeškoj katedrali euharistijsko slavlje. S biskupom su koncelebrirali svećenici iz središnjih biskupijskih ustanova te iz Župe sv. Terezije Avilske. Vjernici su slavlje mogli izravno pratiti putem Laudato televizije i platforme na web stranici Požeške biskupije.

Obred Muke Gospodnje na Veliki petak u požeškoj katedrali

Na Veliki petak, 10. travnja požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je obred Muke Gospodnje u požeškoj katedrali koji je, u nemogućnosti da na njemu sudjeluju vjernici zbog ugroze koronavirusom, izravno prenosila platforma na web-stranici Požeške biskupije. Uz biskupa su na obredu sudjelovali ordinarijatski svećenici te župnik i župni vikar Župe sv. Terezije Avilske.

Biskup Škvorčević na Cvjetnicu: Bog nije pobjegao od našeg trpljenja

U Nedjelju Muke Gospodnje, Cvjetnice, 5. travnja biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali, koje je, u nemogućnosti da na njemu sudjeluju vjernici zbog ugroze koronavirusom, izravno prenosila platforma na web-stranici Požeške biskupije.

1 2 3