Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeska-katedrala

Svetkovina Uskrsa u požeškoj katedrali

Euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali na svetkovinu Uskrsa, 31. ožujka predvodio je apostolski upravitelj Požeške biskupije mons. Antun Škvorčević u zajedništvu s vjernicima grada Požege i svećenicima Župe sv. Terezije Avilske te središnjih biskupijskih ustanova.

Obredi Muke Gospodnje u požeškoj katedrali

Obrede Muke Gospodnje na Veliki petak, 29. ožujka u požeškoj katedrali predvodio je apostolski upravitelj Požeške biskupije Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i Župe sv. Terezije Avilske, izvijestila je Požeška biskupija.

Misa Večere Gospodnje u Požegi

Apostolski upravitelj Požeške biskupije biskup Antun Škvorčević predvodio je na Veliki četvrtak 28. ožujka, u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i Župe sv. Terezije, u požeškoj katedrali Misu Večere Gospodnje, izvijestila je Požeška biskupija.

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Na Veliki četvrtak 28. ožujka apostolski upravitelj Požeške biskupije biskup Antun Škvorčević predvodio je u požeškoj katedrali u zajedništvu s članovima Prezbiterija Požeške biskupije Misu posvete ulja, izvijestila je Požeška biskupija.

Proslavljena svetkovina sv. Josipa, zaštitnika Katoličke osnovne škole u Požegi

Apostolski upravitelj Požeške biskupije Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje za učenike, roditelje, učitelje i druge djelatnike, na čelu s ravnateljem Franom Barišićem, Katoličke osnovne škole u Požegi, u predvečerje svetkovine zaštitnika škole, sv. Josipa, u ponedjeljak 18. ožujka 2024., u katedrali sv. Terezije Avilske.

Obljetnica smrti kardinala Kuharića obilježena u Požegi

U povodu obljetnice smrti blagopokojnog kardinala Franje Kuharića, zagrebačkog nadbiskupa i počasnog građanina Grada Požege, apostolski upravitelj Požeške biskupije biskup Antun Škvorčević predvodio je misu zadušnicu u ponedjeljak 11. ožujka u požeškoj katedrali.

Upis imena katekumena u požeškoj katedrali

Požeški biskup Antun Škvorčević prevodio je obred izbora ili upisa imena među izabranike za sakramente kršćanske inicijacije u subotu prije prve korizmene nedjelje, 17. veljače u požeškoj katedrali.

Proslava Gospe Lurdske u Požegi

Na spomendan Gospe Lurdske u nedjelju 11. veljače biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali zajedno sa svećenicima Požeškog dekanata i vjernicima Požege, izvijestila je Požeška biskupija.

Blagdan Svete obitelji i misa zahvalnica u požeškoj katedrali

Požeški biskup Antun Škvorčević je posljednjeg dana građanske godine 2023, u nedjelju 31. prosinca 2023., u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i Župi sv. Terezije te vjernicima grada Požege predvodio je u požeškoj katedrali euharistijsko slavlje.

1 2 3 13