Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeska-katedrala

Dvadeset i prva obljetnica smrti kardinala Franje Kuharića u Požegi

Na godišnjicu smrti sluge Božjega kardinala Franje Kuharića, u subotu 11. ožujka, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u požeškoj katedrali misu zadušnicu u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i župa Požege, izvijestila je Požeška biskupija.

Korizmeni susret učenika osmih razreda u požeškom Kolegiju

U organizaciji Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja, u subotu 25. veljače 2023. u Kolegiju Požeške biskupije u Požegi održan je susret učenika osmih razreda iz nekoliko župa Slavonsko-podravskog i Zapadno-slavonskog arhiđakonata Požeške biskupije, koji razmišljaju o svom budućem zvanju.

Obred upisa imena katekumena u požeškoj katedrali

Požeški biskup Antun Škvorčević prevodio je u subotu prije Prve korizmene nedjelje, 25. veljače 2023., obred izbora ili upisa imena među izabranike za sakramente kršćanske inicijacije, u požeškoj katedrali.

Blagdan Gospe Lurdske proslavljen u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje na spomendan Gospe Lurdske, 11. veljače u požeškoj katedrali u zajedništvu sa svećenicima Požeškog dekanata i vjernicima grada Požege.

Nedjelja Božje riječi u požeškoj katedrali

Na 3. nedjelju kroz godinu, Nedjelju Božje riječi 22. siječnja, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj katedrali, izvijestila je Požeška biskupija.

Božićni koncert u požeškoj katedrali

Tradicionalni božićni koncert održan je u utorak, 27. prosinca, na blagdan sv. Ivana Apostola i Evanđelista, u požeškoj katedrali Sv. Terezije Avilske.

Biskup Škvorčević predslavio božićnu misu u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je svečano euharistijsko slavlje na Božić, svetkovinu Isusova rođenja, 25. prosinca u požeškoj katedrali u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i Župi sv. Terezije Avilske.

Svetkovina Krista Kralja svega stvorenoga proslavljena u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje na svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenog, 20. studenog u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i požeškoj Župi sv. Terezije te brojnim vjernicima, napose mladima, u požeškoj Katedrali.

1 2 3 10