Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeski-biskup

Trodnevni susret srednjoškolaca u požeškom Kolegiju

U organizaciji Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja od 2. do 4. prosinca u Kolegiju Požeške biskupije u Požegi održan je trodnevni susret za srednjoškolce i druge mlade koji razmišljaju o svom budućem zvanju.

Biskup Škvorčević susreo se s hrvatskim braniteljima

Požeški biskup Antun Škvorčević primio je u petak 2. prosinca u Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi šezdesetak predstavnika HVIDR-e te drugih braniteljskih udruga i specijalne policije proisteklih iz Domovinskog rata s područja Požeške biskupije.

Biskup Škvorčević primio ministra Piletića

Požeški biskup Antun Škvorčević primio je 25. studenog u Biskupskom domu u Požegi Marina Piletića, ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalnog sustava Republike Hrvatske, u čijoj pratnji je bila tajnica Kabineta Lana Pocrnja. Na sastanku je sudjelovao i predstojnik Ureda Požeške biskupije za katoličke škole Ivica Žuljević.

Svetkovina Krista Kralja svega stvorenoga proslavljena u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje na svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenog, 20. studenog u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i požeškoj Župi sv. Terezije te brojnim vjernicima, napose mladima, u požeškoj Katedrali.

Održan susret trajne formacije ravnatelja i stručnih službi katoličkih škola

Trajna formacija ravnatelja i stručnih službi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj, u organizaciji Nacionalnog ureda za katoličke škole te Agencije za odgoj i obrazovanje, održana je 11. studenog u prostorima Župe i Samostana sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu. Tema ovogodišnje formacije bila je Suvremeni izazovi za katoličke škole.

1 2 3 7