Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pozeski-biskup

Svećeničko ređenje u požeškoj katedrali

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u nedjelju, 26. lipnja 2022. slavlje u požeškoj katedrali tijekom kojeg je za prezbitere Požeške biskupije zaredio Luku Čačića iz Župe Gospe Fatimske u Lužanima; Karla Topalovića iz Župe sv. Leopolda Mandića u Požegi i Tomislava Varelu iz Župe sv. Barbare u Jakšiću.

Ljetni susret ministranata u Velikoj

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral duhovnih zvanja od 22. do 24. lipnja održava se ljetni susret ministranata u Domu sv. Augustina u Velikoj, pod vodstvom Marijana Pavelića, biskupijskog povjerenika za pastoral duhovnih zvanja.

Svetkovina Tijelova u Požegi

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo, u četvrtak 16. lipnja požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u požeškoj katedrali središnje euharistijsko slavlje u zajedništvu s kanonicima Stolnog kaptola, svećenicima požeških gradskih župa, svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i drugim vjernicima.

Služba Muke Gospodnje na Veliki petak u požeškoj katedrali

Službu Muke Gospodnje na Veliki petak, 15. travnja 2022. u požeškoj katedrali sv. Terezije od Isusa predvodio je biskup Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i u katedralnoj Župi sv. Terezije.

1 2 3