Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preminuo-svecenik

Preminuo don Stipe Ljubas

Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije don Stipe Ljubas preminuo je u ponedjeljak 30. listopada 2023. okrijepljen svetim sakramentima.

Preminuo vlč. Mate Žic

Umirovljeni svećenik Krčke biskupije vlč. Mate Žic (1935. ‒ 2023.) preminuo je u srijedu 28. lipnja 2023. u Svećeničkom domu sv. Josipa u Krku, u 89. godini života i na 63. godišnjicu svećeništva.

Preminuo dominikanac fr. Pavao Lasić

Član Hrvatske dominikanske provincije Navještenja Blažene Djevice Marije i Samostana sv. Katarine Aleksandrijske u Splitu fr. Pavao Lasić, preminuo je okrijepljen sakramentima u petak 16. lipnja 2023. godine u Splitu, u 84. godini života, 65. godini redovništva i 58. godini svećeništva.

Preminuo papinski prelat mons. József Miocs

Rektor malog sjemeništa Paulinum i direktor biskupijske klasične gimnazije Paulinum, mons. mr. art. József Miocs, papinski prelat i naslovni opat preminuo je u jutarnjim satima u srijedu 24. svibnja u subotičkoj bolnici, u 82. godini života i 55. godini svećeništva.

Preminuo vlč. Ante Močibob

Vlč. Ante Močibob, umirovljeni svećenik Porečke i Pulske biskupije, preminuo je u jutarnjim satima u nedjelju 29. siječnja 2023. godine, u 86. godini života i 58. godini svećeništva.

Sprovodni obredi vlč. Zlatka Rajčevca

Sprovodni obredi za vlč. Zlatka Rajčevca, umirovljenog sotinskog župnika koji je preminuo u nedjelju, 9. svibnja u KBC-u Osijek, u 79. godini života i 53. godini svećeništva, održani su u utorak, 11. svibnja na mjesnom groblju u Šagu.

Preminuo umirovljeni svećenik Valentin Halić

U ponedjeljak 21. prosinca u Općoj županijskoj bolnici u Požegi, u 78. godini života i 52. godini svećeništva, preminuo je prečasni Valentin Halić, umirovljeni kanonik Stolnog kaptola sv. Petra u Požegi.

Preminuo don Frano Dragun

Umirovljeni svećenik Dubrovačke biskupije, zlatomisnik don Frano Dragun, preminuo je u subotu 29. kolovoza u Općoj bolnici u Dubrovniku, u 78. godini života i 51. godini svećeništva. Pokop pokojnika bit će u rodnoj župi Kraljeva Sutjeska, na groblju u Zajezdi, u utorak, 1. rujna u 17 sati.