Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preminuo

Preminuo preč. Ivan Frkonja

Svećenik Zagrebačke nadbiskupije preč. Ivan Frkonja preminuo je nakon kratke i teške bolesti u utorak 30. siječnja 2024. u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Zagrebu u 55. godini života i 30. godini svećeništva, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Preminuo isusovac o. Ignacije Čižmešija

Član Hrvatske pokrajine Družbe Isusove o. Ignacije Čižmešija preminuo je u utorak, 9. siječnja 2024. u Zagrebu u 85. godini života, 67. godini redovništva i 54. godini svećeništva, izvijestila je Hrvatska pokrajina Družbe Isusove.

Pokopan fr. Mirko Ljubić

Provincijal Hrvatske dominikanske provincije Navještenja Blažene Djevice Marije fr. Slavko Slišković predvodio je u srijedu, 3. siječnja 2024. sprovodne obrede na groblju Danče, a dubrovački biskup Roko Glasnović misu zadušnicu u crkvi Gospe od Ružarija u Dubrovniku za pokojnog dominikanca fr. Mirka Ljubića koji je preminuo u nedjelju, 31. prosinca 2023. u 83. godini života, 58. redovništva i 50. godini svećeništva, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije

Papin spomen na kardinala Williamsa

Papa Franjo je u petak, 22. prosinca 2023. izrazio žalost i sućut u povodu preminuća umirovljenog wellingtonskog nadbiskupa, kardinala Thomasa Stafforda Williamsa, izvijestio je Vatican News.

Preminuo Juraj Lokmer

Juraj Lokmer, istaknuti čuvar i promicatelj hrvatske baštine, osobito senjske i glagoljske, preminuo je 16. studenoga 2023. u Zagrebu, u 77. godini života.

Preminuo fr. Ljudevit Josip Jeđud

Fr. Ljudevit Josip Jeđud, član Hrvatske dominikanske provincije Navještenja Blažene Djevice Marije i Samostana Kraljice Svete krunice preminuo je u petak 17. studenog 2023. u Zagrebu, okrijepljen svetim sakramentima, u 86. godini života, 65. redovništva i 60. godini svećeništva.

Preminuo vlč. Marko Milinković

Vlč. Marko Milinković, umirovljeni svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije, preminuo je u ponedjeljak, 13. studenog 2023. u Kliničkom bolničkom centru Dubrava u Zagrebu, u 68. godini života i 42. godini svećeništva, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3 22