Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preminuo

Preminuo vlč. Janko Bunić

Umirovljeni svećenik Varaždinske biskupije Janko Bunić preminuo je u subotu 7. svibnja u Varaždinu, u 69. godini života i 43. godini svećeništva.

Preminuo fra Stjepan Bergovec

Član Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića fra Stjepan Bergovec preminuo je u srijedu 4. svibnja u Zagrebu.

Preminuo fra Anđelko (Stipe) Sesar

Fra Anđelko (Stipe) Sesar, OFM Conv., preminuo je u nedjelju 24. travnja u Samostanu Svetoga Duha u Zagrebu u 85. godini života, 59. godina redovništva i 56. godina svećeništva.

Preminuo fra Vlado Zahija

Fra Vlado Vjekoslav Zahija, član Provincije sv. Jeronima iz Zadra preminuo je u ponedjeljak, 4. travnja u jutarnjim satima u Rijeci, u 83. godini života, 64. redovništva i 56. svećeništva, izvijestio je Franjevački provincijalat sv. Jeronima u Zadru.

Umro svećenik fra Leon Delaš

Član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja i Samostana Majke Božje Lurdske u Zagrebu fra Leon Delaš preminuo je u Zagrebu u subotu 26. ožujka 2022. u 86. godini života, 69. redovništva i 59. svećeništva.

Preminuo fra Marinko Leko

Član Hercegovačke franjevačke provincije fra Marinko Leko preminuo je u četvrtak 24. ožujka u Župi sv. Ivana Krstitelja Rakitno, u 79. godini života, 62. godini redovništva i 56. godini svećeništva.

Preminuo mons. Luka Kesedžić

Svećenik Vrhbosanske nadbiskupije i voditelj Hrvatske katoličke misije Innsbruck mons. Luka Kesedžić preminuo je u večernjim satima u utorak 22. ožujka u Innsbrucku u 60. godini života, priopćila je Vrhbosanska nadbiskupija.

Preminuo vlč. Josip Vranješ

U Sveučilišnoj bolnici u australskom Geelongu u nedjelju, 20. ožujka u 63. godini života i 36. svećeništva preminuo je svećenik Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Josip Vranješ.

Preminuo fra Josip Priselac, OFM Conv.

Redovnički brat Josip Priselac, član Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca, preminuo je u večernjim satima 16. ožujka u Zagrebu, nakon duge i teške bolesti.

1 2 3 13