Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: preminuo

Preminuo fra Oktavijan Nekić

Fra Oktavijan (Josip) Nekić, član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, preminuo je u subotu 20. studenoga u bolnici u Klenovniku,  u 78. godini života, 57. redovništva i 50. svećeništva.

Preminuo vlč. Petar Repić

Vlč. Petar Repić, župnik Župe sv. Ivana Krstitelja u Zlatar Bistrici, preminuo je nakon teške bolesti u nedjelju 31. listopada 2021. u bolnici Bračak u 66. godini života i 40. godini svećeništva, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Preminuo publicist, diplomat i političar Domagoj Ante Petrić

U Zagrebu je u 83. godini umro istaknuti publicist i političar Domagoj Ante Petrić, povratnik iz Argentine koji je uz niz dužnosti u Ministarstvu povratka i iseljeništva RH te Ministarstvu vanjskih i europskih poslova bio i zamjenik ravnatelja Hrvatske matice iseljenika, prenosi Hina u nedjelju 24. listopada.

Preminuo glumac Žarko Potočnjak

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Žarko Potočnjak iznenada je u četvrtak ujutro 21. listopada preminuo u Zagrebu u 76. godini, potvrdili su iz Glumačke družine Histrion, prenosi Hina.

Preminuo salezijanac don Antun Palić

Don Antun Palić, SDB, preminuo je u subotu 9. listopada u Novom Marofu, u 79. godini života, 61. godini redovništva i 52. godini svećeništva.

Preminuo p. Ivan Androić, MSC

P. Ivan Androić, MSC nakon duge i teške bolesti je na blagdan svetih arkanđela Mihaela, Gabriela i Rafaela 29. rujna 2021. u Rijeci preminuo blago u Gospodinu.

Preminuo vlč. Adnan Petar Mihael Jašarević

Svećenik Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Adnan Petar Mihael Jašarević preminuo je u utorak 28. rujna u Općoj bolnici „Dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu u 30. godini života, objavila je Nedjelja.

Preminuo fra Klement Sršen

U 83. godini života, 62. godini redovništva i 53. godini svećeništva, u nedjelju, 26. rujna 2021. godine u Kliničkom bolničkom centru „Rijeka“ preminuo je fra Klement Ante Sršen, član Franjevačke provincije sv. Jeronima iz Zadra.

1 2 3 9