Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prijave

Otvorene prijave za Svjetski dan mladih u Lisabonu

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, u suradnji s Uredom za pastoral mladih Varaždinske biskupije, organizira hodočašće i sudjelovanje mladih na Svjetskom danu mladih, koji se od 1. do 6. kolovoza održava u Lisabonu.

Otvorene prijave za 72 sata bez kompromisa

Otvorene su prijave za projekt 72 sata bez kompromisa koji će biti održan od 13. do 16. listopada 2022. na 19 lokacija diljem Hrvatske pod sloganom „Probudi se!“

Otvorene prijave za 1. Mediteranske teološke susrete

Riječka nadbiskupija od 10. do 16. srpnja 2022. organizira Mediteranske teološke susrete u Lovranu pod naslovom „Sloboda i odgovornost za izgovorenu riječ“, za studente treće, četvrte i pete godine studija teologije te apsolvente katoličkih, protestantskih i pravoslavnih teoloških fakulteta, kao i za studente poslijediplomskih studija teologije.

Otvorene prijave za 13. roditeljsku školu Riječke nadbiskupije

„Odgoj djece prema Papinoj pobudnici ‘Amoris Laetitia – Radost ljubavi“ tema je 13. roditeljske škole Riječke nadbiskupije koja će se u organizaciji Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije održati od 13. do 15. svibnja u Domu pastoralnih susreta u Lovranu.

Počeli upisi u Ljetnu školu teologije u Dubrovniku

Dubrovačka biskupija organizira Ljetnu školu teologije koja će se održati u Dubrovniku od 18. do 24. srpnja na temu „(A)politična vjera: kršćani u političkom prostoru“ uz renomirane predavače iz Europe i Amerike te sudjelovanje studentica i studenata teologije iz Jugoistočne Europe. Upisi za Ljetnu školu teologije 2021. otvoreni su od 11. do 31. svibnja.

COVID-19: Prve doze cjepiva stižu u Hrvatsku u subotu 26. prosinca

Ravnatelj Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) Siniša Tomić nedjelju 20. prosinca najavio je da će prve doze cjepiva protiv COVID-19 u Hrvatsku stići u subotu 26. prosinca, a potom će se sljedeća tri dana provesti i prva cijepljenja, javlja Hina.

Počinju prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži

Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u svibnju u Zagrebu i Zagrebačkoj nadbiskupiji počinju 15. siječnja i prikupljat će se do nedjelje 15. ožujka, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2