Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prijave

Produžen rok za prijave na SHKM u Gospiću

Rok za prijave na Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću produžene do 15. travnja 2024. godine, izvijestio je u četvrtak 28. ožujka Odbor za organizaciju SHKM-a.

​Poziv za prijave na 17. festival Dobroga Pastira

Predstojnik Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata Varaždinske biskupije vlč. Ivica Cujzek uputio je župnicima, župnim vikarima, đakonima, redovnicima, redovnicama i voditeljima zborova mladih poziv na 17. festival Dobroga Pastira koji će biti održan na Četvrtu vazmenu nedjelju, 21. travnja 2024., u varaždinskoj Župi sv. Fabijana i Sebastijana.

Poziv i prijave na 17. festival Dobroga Pastira

Predstojnik Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata Varaždinske biskupije vlč. Ivica Cujzek uputio je župnicima, župnim vikarima, đakonima, redovnicima, redovnicama i voditeljima zborova mladih poziv na 17. festival Dobroga Pastira koji će se održati na četvrtu vazmenu nedjelju, 21. travnja, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Otvorene prijave za Svjetski dan mladih u Lisabonu

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, u suradnji s Uredom za pastoral mladih Varaždinske biskupije, organizira hodočašće i sudjelovanje mladih na Svjetskom danu mladih, koji se od 1. do 6. kolovoza održava u Lisabonu.

Otvorene prijave za 72 sata bez kompromisa

Otvorene su prijave za projekt 72 sata bez kompromisa koji će biti održan od 13. do 16. listopada 2022. na 19 lokacija diljem Hrvatske pod sloganom „Probudi se!“

1 2