Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prof-dr-sc-zeljko-tanjic

Održana tribina „Crkvo, gdje si? Napad na Ukrajinu i Crkva u Hrvatskoj"

Izdavačka kuća Salesiana organizirala je tribinu: „Crkvo gdje si? Napad na Ukrajinu i Crkva u Hrvatskoj“,  koja se održala 7. lipnja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu. U raspravi su sudjelovali prof. dr. sc. Ante Vučković, dr. sc. Ivica Šola, dr. sc. Željko Tanjić i dr. sc. Trpimir Vedriš, a tribinu je moderirao dipl. nov. Goran Andrijanić.

Dr. Tanjić na tribini “Sinodalno lice Crkve“

Tribina “Sinodalno lice Crkve” održana je u utorak, 29. ožujka u dvorani sv. Ivana Pavla II. u Dubrovniku. Na tribini je govorio dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu, a na tribini je nazočio i dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.

Završetak trodnevnice uoči Blaževa u Zagrebu

Na blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnicu, 2. veljače, u crkvi sv. Blaža u Zagrebu završila je trodnevna duhovna priprava uoči proslave sv. Blaža, koju je predvodio rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić.

U Zagrebu započela duhovna priprava uoči Blaževa

Ususret proslavi sv. Blaža u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža u ponedjeljak 31. siječnja počela je trodnevnica koju predvodi rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić. 

1 2 3