Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prof-dr-sc-zeljko-tanjic

Predstavnici Hrvatskog katoličkog sveučlilišta u posjetu katoličkim zakladama u Njemačkoj

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba dr. sc. Anita Dučkić Sertić i doc. dr. sc. Josip Bošnjaković s Odjela za psihologiju tijekom svog boravka u Njemačkoj od 11. do 15. siječnja posjetili su zakladu Njemačke biskupske konferencije Renovabis i zakladu Das Kindermissionswerk Die Sternsinger.

Emisija HKR-a „Sjećanje na Benedikta XVI. - poniznog radnika u vinogradu Gospodnjem“

Otišao je teolog i pastir duša, ponizan i jednostavan radnik u vinogradu Gospodnje – kako se papa emeritus papa Benedikt XVI. sam opisao, a tako su ga doživjeli i svi koji su ga imali prigodu susresti. Potvrdili su to u programu HKR-a i zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, koji je bio predsjednik odbora za doček pape Benedikta XVI. u Hrvatsku 2011. godine, rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta dr. Željko Tanjić te bioetičarka dr. s. Marta Carti koja je doktorirala na Ratzingerovoj misli.

Održana sjednica Vijeća HBK za nauk vjere

Sjednica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za nauk vjere pod predsjedanjem sisačkog biskupa dr. Vlade Košića održana je u srijedu 7. prosinca u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Susret Upravnog vijeća Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta

Nakon što je ovog ljeta izabrano na Općoj skupštini na Katoličkom sveučilištu u Bostonu, u Rimu na Katoličkom sveučilištu LUMSA održava se od 29. studenoga do 1. prosinca susret Upravnog vijeća Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta čiji je član i rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić.

Održana svečana promocija magistara HKS-a

U subotu 12. studenoga u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta održana je svečana promocija 142 magistara Hrvatskoga katoličkog sveučilišta koji dolaze s Odjela za povijest, Odjela za psihologiju, Odjela za sociologiju, Odjela za sestrinstvo i Odjela za komunikologiju.

1 2 3 4