Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: program

Objavljen program Papina posjeta Kanadi

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 23. lipnja program apostolskog putovanja u Kanadu na kojem bi papa Franjo trebao biti od 24. do 29. srpnja 2022., prenosi Vatican News.

Rijeka: Najavljen program Dana svetoga Vida

Riječka nadbiskupija i Grad Rijeka pripremili su bogat i raznovrstan program proslave sv. Vida kako bi se dostojanstveno i radosno proslavio blagdan zaštitnika Riječke nadbiskupije i grada Rijeke. Dani svetoga Vida najavljeni su 8. lipnja u prostorima Katedrale na konferenciji za tisak na kojoj su sudjelovali voditeljica Ureda za odnose s javnošću Riječke nadbiskupije Helena Anušić i pomoćnica pročelnice Ureda Grada Doris Šajn.

Program apostolskog pohoda pape Franje Malti

Papa Franjo će 2. i 3. travnja boraviti u apostolskom pohodu Malti. Geslo pohoda Svetoga Oca je „Iskazivahu nam nesvakidašnje čovjekoljublje“ prema retku u Djelima apostolskim (28, 2) iz izvještaja o brodolomu sv. Pavla na otoku Malti.

VI. hrvatski socijalni tjedan

VI. hrvatski socijalni tjedan s temom „Demografija, iseljavanje, migracije” u organizaciji Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije održava se u petak i subotu 22. i 23. listopada u sjedištu HBK u Zagrebu.

1 2 3