Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: program

Program Papina pohoda Tajlandu i Japanu

Papa Franjo će od 19. do 26. studenoga na poziv mjesnih vlasti i biskupa pohoditi Kraljevinu Tajland i Japan, kao drugi papa koji posjećuje te dvije azijske zemlje, nakon svetoga Ivana Pavla II.

Od nedjelje nova programska sezona Hrvatskog katoličkog radija

Novim pjevanim „Angelusom“ u izvođenju Akademskog muškog zbora Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Hrvatski katolički radio (HKR) u nedjelju 29. rujna u 6 sati kreće s emitiranjem nove programske sezone u kojoj će, uz rado slušane duhovne i vjerske emisije, emitirati i neke nove tjedne emisije iz područja bioetike, promicanja socijalnog nauka Crkve i financijske pismenosti.

Rijeka: Predstavljen program Nadbiskupijskog hodočašća u Svetu zemlju, Izrael i Palestinu

Nadbiskupijsko hodočašće u Svetu zemlju, Izrael i Palestinu održava se u godini proslave 20. obljetnice Riječke nadbiskupije i biskupskog posvećenja riječkog nadbiskupa mons. dr. Ivana Devčića, a u organizaciji Kršćanskog centra Svete zemlje i Riječke nadbiskupije, rekao je na konferenciji za novinare u četvrtak 30. svibnja u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata biskupski vikar za pastoral mons. mr. Matija Matičić.

Objavljen program Papina pohoda Bugarskoj i Makedoniji

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 7. ožujka program apostolskog pohoda pape Franje Republici Bugarskoj i Republici Sjevernoj Makedoniji od 5. do 7. svibnja ove godine. U Bugarskoj će posjetiti Sofiju i Rakovski a u Makedoniji glavni grad Skopje.

Program Papinih slavlja u korizmi i za Uskrs

Papa Franjo će u ožujku i travnju osim tradicionalnih korizmenih i uskrsnih obreda otići u Aricciu, nedaleko od Rima, gdje će sudjelovati na duhovnim vježbama za Rimsku kuriju, te poći na apostolsko putovanje u Maroko, najavio je Vatican News.

Predstojeći susreti pape Franje

Na početku ispunjenoga sljedećeg tjedna papa Franjo prima švicarskoga predsjednika i hrvatske biskupe a završava ga ručkom s 3000 siromaha na Drugi svjetski dan siromašnih.