Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: pucka-kuhinja-na-svetom-duhu

Najavljen humanitarni ultramaraton glumca Marka Cindrića

Hrvatski kazališni i filmski glumac Marko Cindrić planira u subotu 18. svibnja trčati ultramaraton dužine 70 km, od zagrebačkog Svetog Duha do samostana sv. Antuna Padovanskog u Sisku u humanitarne svrhe za djecu i siromašne, najavljeno je na konferenciji za novinare u ponedjeljak 13. svibnja ispred Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu.

Donacija HKM Hanau Pučkoj kuhinji na zagrebačkom Svetom Duhu

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Hanau u Njemačkoj održana je od petka 8. do nedjelje 10. ožujka duhovna obnova koju je predvodio voditelj Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu i glavni urednik časopisa „Veritas - glasnik svetog Antuna Padovanskoga“ fra Vladimir Vidović.

Korizmena akcija za obnovu rashladnog sustava Pučke kuhinje na Svetom Duhu

Voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu fra Vladimir Vidović u „Aktualnom“ Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 13. veljače najavio je korizmenu akciju prodaje korizmenih pereca koja počinje prve korizmene nedjelje. Sredstva će biti namijenjena obnovi rashladnog sustava Pučke kuhinje koja djeluje 29 godina.

Počinje humanitarna akcija „Obrok za obrok“

Humanitarna akcija „Obrok za obrok“ u organizaciji franjevaca konventualaca sa zagrebačkog Svetog Duha, održat će se na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od četvrtka, 30. studenog 2023. do petka, 22. prosinca 2023. godine.

Cres: Održan duhovno-rekreativni kamp za korisnike Pučke kuhinje

U organizaciji Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca, od srijede 23. do srijede 30. kolovoza, na Cresu je održan duhovno-rekreativni ljetni kamp za osobe koje redovito dolaze po topli obrok u Pučku kuhinju na zagrebačkom Svetom Duhu, izvijestili su iz Provincije.

1 2 3