Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: radionice

Radionice u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika - Osijek

Potaknuti uspješnim programima prijašnjih godina, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika u Osijeku nastavilo se s održavanjem radionica u sklopu prve godine novog programa „Resocijalizacija beskućnika - Budimo im podrška na putu do samostalnosti“, koje financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionice u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika u Osijeku

Korisnici Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek sudjelovali su na tri radionice organizirane u sklopu provedbe treće godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“, sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionice Bračnog i obiteljskog savjetovališta

Uz potporu Grada Osijeka, a u organizaciji Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, održana je u srijedu 28. kolovoza treća radionica u sklopu programa “Umijeće bračne ljubavi” na temu uloge bračnih partnera u braku, dok je u četvrtak, 29. kolovoza održana treća radionica u sklopu programa „Škola uspješnijeg roditeljstva“ – „Ostvarivanje discipline postavljanjem granica“.