Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: raspored

Raspored liturgijskih slavlja koja će predvoditi papa Franjo

Putovanje u Kazahstan, apostolski pohod Materi i kanonizacija dvojice blaženika, kao i obilježavanje 60. obljetnice Drugoga vatikanskog koncila. Raspored je to Svetog Oca u nadolazećim mjesecima, koji je objavio Tiskovni ured Svete Stolice, a prenosi Vatican News.

Objavljen program Papina posjeta Kanadi

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 23. lipnja program apostolskog putovanja u Kanadu na kojem bi papa Franjo trebao biti od 24. do 29. srpnja 2022., prenosi Vatican News.

Papin program za lipanj i srpanj

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je kalendar predstojećih Papinih obveza, među kojima je, u lipnju, Svjetski susret obitelji, a u srpnju apostolska putovanja u Demokratsku Republiku Kongo, Južni Sudan te Kanadu, objavio je Vatican News.

Program apostolskog pohoda pape Franje Malti

Papa Franjo će 2. i 3. travnja boraviti u apostolskom pohodu Malti. Geslo pohoda Svetoga Oca je „Iskazivahu nam nesvakidašnje čovjekoljublje“ prema retku u Djelima apostolskim (28, 2) iz izvještaja o brodolomu sv. Pavla na otoku Malti.

Objavljen program Papina pohoda Iraku

Tiskovni ured Svete Stolice objavio je 8. veljače program pohoda pape Franje Iraku od 5. do 8. ožujka, pod geslom „Svi smo braća“, prenosi Vatican News.

1 2