Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: redovno-zasjedanje

Konferencija za novinare na kraju 86. redovnog zasjedanja Biskupske konferencije BiH

Na kraju 86. redovnog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, u srijedu 22. ožujka, na konferenciji za medije održanoj u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru, o tijeku i zaključcima zasjedanja govorili su predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić i i potpredsjednik BK BiH mostarsko-duvanjski biskup i trebinjsko-mrkanski apostolski upravitelj Petar Palić, izvijestila je KTA.

Pozdrav mons. Coccia na 86. redovitom zasjedanju BK BiH

Na 86. redovitom zasjedanju Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine,  21. ožujka 2023. u Mostaru,  delegat Talijanske biskupske konferencije mons. Piero Coccia, nadbiskup metropolit Pesara u miru i predsjednik fondacije „Komunikacija i kultura“ i tvrtke „Rete Blu“ Talijanske BK uputio je prigodni pozdrav koji prenosimo u cijelosti.

Započelo 85. redovito zasjedanje BK BiH u Sarajevu

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine u petak 4. studenog u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu započela je svoje 85. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH Tome Vukšića, izvijestila je KTA.

85. redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održat će 85. redovito zasjedanje u petak, 4. i subotu, 5. studenog s početkom u 9 sati u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (ulica Josipa Stadlera 13), najavila je KTA.

1 2 3