Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rijecka-nadbiskupija

U Lovranu održan drugi turnus duhovnih vježbi za vjeroučitelje Riječke nadbiskupije

Dvadeset i četvero vjeroučitelja s predstojnicom Katehetskog ureda Riječke nadbiskupije okupilo se od 17. do 19. prosinca u Domu pastoralnih susreta „Domus Laurana“ u Lovranu na drugom turnusu redovne godišnje duhovne formacije, voditelj programa na temu „Mir srca“ bio je generalni vikar Riječke nadbiskupije vlč. dr. sc. Mario Tomljanović.

Konstituirano novo Prezbitersko vijeće Riječke nadbiskupije

Pod predsjedanjem riječkog nadbiskupa koadjutora Mate Uzinića 13. prosinca 2021. u Domu pastoralnih susreta „Domus Laurana“ u Lovranu održana je konstituirajuća sjednica novog Prezbiterskog vijeća Riječke nadbiskupije, izvijestio je nadbiskupijski Ured za odnose s javnošću.

Održane duhovne vježbe za vjeroučitelje Riječke nadbiskupije

Vjeroučitelji Riječke nadbiskupije, njih trideset i pet, s predstojnicom Katehetskog ureda Ksenijom Rukavinom Kovačević okupili su se od 10. do 12. prosinca u Domu pastoralnih susreta „Domus Laurana“ u Lovranu na godišnjoj duhovnoj formaciji.

Nadbiskup Uzinić zahvalio volonterima župnih Caritasa

Tradicionalni susret volontera župnih Caritasa Riječke nadbiskupije održan uoči Nedjelje Caritasa, u subotu 11. prosinca, bio je odličan povod za prvi posjet nadbiskupa koadjutora Mate Uzinića nadbiskupijskom Caritasu.

Otvoren sinodalni proces u Riječkoj nadbiskupiji

Riječka nadbiskupija u nedjelju 17. listopada pridružila se svim (nad)biskupijama Katoličke Crkve započevši sinodalni proces pod nazivom “Za sinodalnu Crkvu: zajedništvo, sudjelovanje i poslanje” koji će biti završen Sinodom biskupa u Vatikanu u listopadu 2023.

1 2 3 9