Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rijecka-nadbiskupija

Predstavljena božićna poruka riječkog nadbiskupa Ivana Devčića

U franjevačkom samostanu na Trsatu predstavljena je u četvrtak 19. prosinca božićna poruka i čestitka riječkog nadbiskupa i metropolita mons. dr. Ivana Devčića „Kulturno ozračje u kojem se dogodilo Isusovo rođenje kao izazov za nas“,  te najavljen svečani koncert „Božić je judi“ koji će se ove godine, osim u Rijeci, prvi puta održati i u Zagrebu.

Tradicionalno božićno čestitanje mons. dr. Ivanu Devčiću

U prostorijama Bogoslovnog sjemeništa „Ivan Pavao II.“ u Rijeci u ponedjeljak 16. prosinca održana je predbožićna duhovna obnova za svećenike i đakone, koju je vodio don Josip Radić, te tradicionalno božićno čestitanje riječkom nadbiskupu mons. dr. Ivanu Devčiću.

Mladi Centra za mlade bl. Miroslav Bulešić pohodili Istru

Tridesetak mladih Centra za mlade bl. Miroslav Bulešić, uz pratnju Povjerenika za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josipa Pende, krenulo je u subotu 26. listopada na hodočašće u Istru posjetiti mjesta gdje je obitavao zaštitnik ovog riječkog Centra.

Svećenička skupština Riječke nadbiskupije

U Domu pastoralnih susreta u Lovranu u ponedjeljak 21. listopada održana je Svećenička skupština na temu pastoralne situacije u Riječkoj nadbiskupiji u svjetlu “Kulture pastorala i pastorala kulture”. O stanjima i perspektivama govorio je riječki nadbiskup mons. dr. Ivan Devčić, dekani Riječke nadbiskupije te voditelji nadbiskupijskih ureda.

Obiteljska škola Riječke nadbiskupije

U Domu pastoralnih susreta u Lovranu u organizaciji Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije pod vodstvom mons. Ivana Nikolića od 11. do 13. listopada održana je druga na nadbiskupijskoj, a 17. na metropolijskoj razini Obiteljska škola Riječke nadbiskupije.

1 2