Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: robert-sreter

Laudato TV: Pandemija pod povećalom

U emisiji „Izdvojeno“ Laudato TV u utorak 23. studenoga analiziralo se uzroke i posljedice pandemije koronavirusa te što kaže znanost, a što Crkva i zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

Deseti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu traje pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Deseti utorak 18. svibnja misu je predvodio župnik Župe sv. Mirka u Šestinama vlč. Robert Šreter.

Argumenti HKR-a: Liturgija je živa i traži promjene!

U emisiji „Argumenti“ Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 26. listopada o liturgijskim promjenama, blagoslovljenoj vodi i vjenčanjima u vrijeme koronavirusa i drugim temama razgovarali su predsjednik Biskupske komisije HBK za liturgiju i gospićko-senjski biskup Zdenko Križić, liturgičar i vicepostulator za kauze beatifikacije i kanonizacije Zagrebačke nadbiskupije vlč. Tomislav Hačko i župnik iz Šestina vlč. Robert Šreter.

U Petrinji proslavljeno Preobraženje Gospodnje

Svetkovinu Preobraženja Gospodnjeg svečano je u utorak, 6. kolovoza proslavila istoimena petrinjska župa, koja nosi svoje ime na vječni spomen oslobođenja Petrinje u Domovinskom ratu 6. kolovoza 1995. godine.

Srebrna misa vlč. Roberta Šretera

Jubilarnu dvadeset i petu obljetnicu svećeništva šestinski župnik i suradnik Hrvatskoga katoličkog radija vlč. Robert Šreter proslavio je 20. listopada u župnoj crkvi Sv. Mirka u Šestinama, okružen župljanima i brojnim gostima.