Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: s-samuela-markanovic

Godišnje hodočašće štovatelja Gospe čudotvorne medaljice

Šesto po redu hodočašće štovatelja Gospe čudotvorne medaljice pod geslom „Blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje“ održano je 17. lipnja, na blagdan Bezgrješnog Srca Marijina, u svetištu Gospe Voćinske.

Kreativna radionica u samostanu Marijinih sestara

U subotu 10. prosinca u samostanu Marijinih sestara čudotvorne medaljice u Osijeku održan je susret djevojaka iz Župe sv. Leopolda Bogdana Mandića i djevojaka Misijske skupine iz Vukovara.

Osijek: Proslavljena Blažena Djevica Marija od Čudotvorne medaljice

Svetkovina Blažene Djevice Marije od Čudotvorne medaljice svečano je proslavljena u subotu 26. studenoga u Osijeku u samostanskoj kapeli Družbe Marijinih sestara čudotvorne medaljice Hrvatske provincije Marijinih sestara sa sjedištem u Osijeku. Misno slavlje predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

U Osijeku održan Nadbiskupijski susret osoba posvećenoga života

U novom provincijskom sjedištu Marijinih sestara Čudotvorne medaljice u osječkom Cvjetnom naselju i Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića u subotu, 2. listopada održan je Nadbiskupijski susret osoba posvećenoga života. Susret je organiziran u suradnji s Hrvatskom redovničkom konferencijom, u sklopu 37. redovničkih dana o temi „Dar vjernosti – radost ustrajnosti“.