Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: s-silvana-fuzinato

U Osijeku održana biblijska duhovna obnova „Bog govori i kada šuti“

„Bog govori i kada šuti“ bila je tema biblijske duhovne obnove u organizaciji Ureda za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije i Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“, održane u ponedjeljak 22. travnja 2024. u Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku, pod vodstvom prof. dr. s. Silvane Fužinato.

Počeo zimski semestar Studijskih dana za početnu formaciju

U sjedištu Hrvatske redovničke konferencije u Zagrebu, u srijedu 4. listopada predavanjem iz kolegija „Evanđelja“ doc. dr. sc. Silvane Fužinato, SCJ, počeo je zimski semestar Studijskih dana za početnu formaciju u akademskoj godini 2023./2024., izvijestilo je Tajništvo Hrvatske redovničke konferencije.

U Splitu počeli 39. Redovnički dani

Redovnički dani u Splitu, 39. po redu, o temi „Duhovnost pustinje za obnovu Bogu posvećenog života“ počeli su u petak 22. listopada 2023. u samostanu Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja.

Biblijski susret za roditelje na zagrebačkom Vrhovcu

Prvi biblijski susret za roditelje djece koja pohađaju dječji vrtić "Sunčev sjaj – Nazaret" koji vode milosrdne sestre Svetoga Križa održan je 3. prosinca u dvorani svete Elizabete na zagrebačkom Vrhovcu.

1 2