Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sarajevo

U sarajevskom Karmelu održan tečaj za postulantice, novakinje i njihove odgojiteljice

U organizaciji Federacije „Bl. Alojzije Stepinac“, koju čine samostani bosonogih karmelićanki u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji, od utorka 16. do petka 19. travnja u Samostanu Bezgrešne Kraljice Karmela u sarajevskom naselju Stup održan je tečaj za postulantice, novakinje i njihove odgojiteljice, izvijestili su iz Samostana Bezgrešne Kraljice Karmela.

U Sarajevu počelo XXVI. redovno godišnje zajedničko zasjedanje BK BiH i HBK

Zajedničko zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije, 26. u nizu, počelo je u jutarnjim satima u srijedu, 13. ožujka u biblioteci Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu pod predsjedanjem predsjednika BK BiH nadbiskupa Tome Vukšića i predsjednika HBK nadbiskupa Dražena Kutleše, izvijestila je KTA.

Nadbiskup Vukšić predvodio svečano božićno misno slavlje u sarajevskoj katedrali

Svečano euharistijsko slavlje na svetkovinu Rođenja Gospodinova - Božić, 25. prosinca u katedrali Srca Isusova u Sarajevu, uz izravni prijenos Radiotelevizije Bosne i Hercegovine i praćenje drugih medija, predvodio je vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić, izvijestila je KTA.

1 2 3 16