Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sestre-sluzavke-malog-isusa

Sestre družbe Služavke Maloga Isusa pohodile Župu Zapolje

Služavke Maloga Isusa s. M. Kristina Adžamić, zamjenica poglavarice Sarajevske provincije Služavki Maloga Isusa i s. M. Nikolina Đavić odgojiteljica djece u Stadlerovom dječjem domu Egipat pohodile su u četvrtak, 25. siječnja Župu Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Zapolju u Požeškoj biskupiji.

Devetnica Djetetu Isusu u Brodskom Vinogorju

Devetnica Djetetu Isusu, kojom Služavke Maloga Isusa nastavljaju molitvu za proglašenje blaženim i svetim svoga utemeljitelja sluge Božjega nadbiskupa Josipa Stadlera, prvog vrhbosanskog nadbiskupa u godini jubileja njegove 180. obljetnice rođenja i krštenja, nastavljena je i u kolovozu. Misno slavlje u petak 25. kolovoza u kapelici Djeteta Isusa u Stadlerovoj spomen kući u Brodskom Vinogorju u Slavonskom Brodu predvodio je vlč. Anđelko Cindori, župnik Župe Gospe Brze Pomoći.

Devetnica Djetetu Isusu u Brodskom Vinogorju

Devetnica Djetetu Isusu, kojom Služavke Maloga Isusa nastavljaju molitvu za proglašenje blaženim i svetim svoga utemeljitelja sluge Božjega nadbiskupa Josipa Stadlera, prvog vrhbosanskog nadbiskupa u godini jubileja njegove 180. obljetnice rođenja i krštenja, nastavljena je i u lipnju u Brodskom Vinogorju.

Nastavljena devetnica Djetetu Isusu u Slavonskom Brodu

Devetnica Djetetu Isusu, koju su 25. ožujka – na svetkovinu Navještenja Gospodinova započele sestre Služavke Maloga Isusa, a kojom nastavljaju molitvu za proglašenje blaženim i svetim svoga utemeljitelja sluge Božjega Josipa Stadlera, prvog vrhbosanskog nadbiskupa u godini jubileja njegove 180. obljetnice rođenja i krštenja, nastavljena je u utorak, 25. travnja u Slavonskom Brodu.

1 2 3