Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: shkm

Poziv volonterima SHKM-a da budu na pomoć potrebitim župljanima

Svjesni stvarnosti i životnih okolnosti pandemije koronavirusa u cijelome svijetu, Europi i Domovini, Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije pozvao je sve punoljetne volontere Susreta hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu na susretljivost i pomoć svima onima kojima je pomoć, zbog starosti, bolesti ili inih razloga, izrazito potrebna. Volonteri se trebaju javiti svojim župnicima kako bi svoje snage i sposobnosti u okviru župnih Caritasa dali najpotrebitijim župljanima. Poziv prenosimo u cijelosti.

Razgovor s maturantima o Susretu hrvatske katoličke mladeži

Uoči Susreta hrvatske katoličke mladeži koji se 9. i 10. svibnja održava u Zagrebu pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 1,5) Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije objavio je 28. veljače razgovor s maturantima Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu – Josipom, Mijom, Petrom i Pijom kako se pripremaju za SHKM.

Održan sastanak Pododbora za medije SHKM-a s predstavnicima medija

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu održan je u ponedjeljak 24. veljače sastanak Pododbora za medije Organizacijskog odbora za Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM), koji će se pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja u Zagrebu.

Rukometni izbornik Lino Červar pozvao mlade na SHKM

Poznatim Hrvatima koji su pozvali mlade na Susret hrvatske katoličke mladeži pridružio se i izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar. Rukometni izbornik pozvao je mlade na Susret, poručivši im: "Neka se naš hod prema Susretu hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu ispuni obnovljenim darom vjere i djelima ljubavi". 

Održan treći pripremni susret za volontere SHKM-a

Treći pripremni susret za volontere Susreta hrvatske katoličke mladeži koji dolaze iz Zagorskog arhiđakonata održan je 15. veljače u župi Uzvišenja Svetog Križa u Svetom Križu Začretju.

Izbornik Zlatko Dalić pozvao mlade na SHKM

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić pozvao je sve mlade da se prijave i dođu na Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM) u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

VIDEO Rukometni reprezentativac Marino Marić pozvao mlade na SHKM u Zagrebu

Jedanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži održava se u svibnju u Zagrebu. Budući da su hrvatski sportaši nadahnuće i uzor mnogim mladima jer predanošću, upornošću i vjerom postižu vrhunske rezultate, poziv za sudjelovanje uputio je hrvatski rukometni reprezentativac i osvajač srebra na ovogodišnjem Europskome prvenstvu Marino Marić koji trenutačno igra za njemački klub MT Melsungen.

Počinju prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži

Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u svibnju u Zagrebu i Zagrebačkoj nadbiskupiji počinju 15. siječnja i prikupljat će se do nedjelje 15. ožujka, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2