Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: shkm

Bosonoge karmelićanke priredile križni put za mladež

Gospićko-senjska biskupija je u povodu korizme pripremila razne materijale za pomoć u radu s mladeži, ujedno za pripremu na ovogodišnji Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, izvijestio je 13. veljače 2024. biskupijski Tiskovni ured.

Održan sastanak Odbora za mlade HBK-a

Sastanak Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije održan je u ponedjeljak, 23. listopada, pod predsjedanjem šibenskog biskupa Tomislava Rogića u prostorijama Ordinarijata u Gospiću, izvijestio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Predstavljen logotip SHKM-a u Gospiću

Logotip Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati 4. svibnja 2024. u Gospiću, predstavljen je na sjednici Odbora za pripremu SHKM-a, održanoj u utorak 19. rujna u Biskupskom ordinarijatu u Gospiću.

Sastanak Organizacijskog odbora SHKM-a u Gospiću

Točno godinu dana prije Susreta Hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, 4. svibnja, sastali su se članovi Organizacijskog odbora, predvođeni gospićko-senjskim biskupom Zdenkom Križićem.

U Gospiću će se 4. svibnja 2024. održati 12. Susret hrvatske katoličke mladeži

U prostorijama Biskupskog ordinarijata u Gospiću u srijedu 1. veljače pod predsjedanjem gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića održan je treći sastanak Odbora za organizaciju Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospićko-senjskoj biskupiji koji će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti!“ (usp. Prop 11, 9) održati u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. godine.

Održan sastanak Odbora HBK za mlade

Sastanak Odbora za mlade HBK-a održan je u četvrtak, 26. siječnja 2023., pod predsjedanjem šibenskog biskupa Tomislava Rogića u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Sastanak Odbora HBK za mlade

Sastanak Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije održan je u utorak, 25. listopada pod predsjedanjem predsjednika Odbora šibenskog biskupa Tomislava Rogića, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Biskup Križić domaćin SHKM 2024.

Kao domaćin idućega Susreta hrvatske katoličke mladeži gospićko-senjski biskup Zdenko Križić za Hratski katolički radio najavio je da bi se 12. SHKM mogao održati krajem travnja ili početkom svibnja 2024. godine.

1 2 3 5