Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacka-biskupija

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 7. ožujka 2024. u Dvorani „Juran i Sofija“ u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem sisačkog biskupa Vlade Košića, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Biskup Košić krstio sedmo dijete obitelji Jurković

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u subotu 24. veljače u župnoj crkvi sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu svečano misno slavlje tijekom kojeg je krstio Enu, sedmo dijete obitelji Jurković, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Otvorena zasjedanja Sinode Sisačke biskupije

Prvo zasjedanje Sinode Sisačke biskupije održano je u srijedu, 21. veljače 2024. u Dvorani „Juran i Sofija“ u Velikom Kaptolu u Sisku pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održan prvi susret mladih Sisačko-katedralnog dekanata u Sisku

Prvi susret mladih Sisačko-katedralnog dekanata održan je u petak, 16. veljače 2024. u Pastoralnom centru u Župi sv. Kvirina u Sisku, kao priprema za ovogodišnji Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u svibnju u Gospiću, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Proslavljena 14. obljetnica ponovne uspostave Sisačke biskupije

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u utorak 5. prosinca u Pastoralnom centru katedralne župe u Sisku misu zahvalnicu prigodom 14. obljetnice ponovne uspostave Sisačke biskupije, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 9. rujna 2023. u dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem sisačkog biskupa Vlade Košića, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

1 2 3 33