Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacki-biskup

Pokopan prof. Božidar Škofač

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u utorak, 21. ožujka na mjesnom groblju u Letovaniću sprovodne obrede, a zatim u bogoslužnom prostoru u Žažini misu zadušnicu za pokojnog prof. Božidara Škofača, slikara, zauzetog vjernika i čuvara tradicijske baštine.

U Sisku održano županijsko natjecanje iz Vjeronauka

OŠ „Antun Kasinc“ iz Lasinje i Srednja škola Tina Ujevića iz Kutine pobjednici su biskupijskog, tj. županijskog natjecanja iz Vjeronauka za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola s područja Sisačke biskupije održanog u četvrtak 16. ožujka u Osnovnoj školi braće Ribar u Sisku.

Biskup Košić primio fra Milana Krištu

Sisački biskup Vlado Košić primio je u petak 10. ožujka 2023. u Sisku ministra Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Milana Krištu, OFM, priopćila je Sisačka biskupija.

Biskup Košić primio ministra Piletića i župana Celjaka

Sisački biskup Vlado Košić primio je petak, 10. ožujka u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku ministra rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marina Piletića i sisačko-moslavačkog župana Ivana Celjaka.

U Lekeniku blagoslovljen novi zvonik i zvona

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u nedjelju 5. ožujka u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Lekeniku svečano misno slavlje i tom prigodom blagoslovio novopostavljena zvona i zvonik, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

1 2 3 15