Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacki-biskup

Biskup Košić predvodio misu zadušnicu za vlč. Antuna Grahovara

Misu zadušnicu u povodu 33. godišnjice mučeničke smrti župnika Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Sisku vlč. Antuna Grahovara predvodio je u četvrtak, 9. studenog 2023. u crkvi sv. Marije Kraljice Mira u Sisku, mons. Vlado Košić, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Održan Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 9. rujna 2023. u dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem sisačkog biskupa Vlade Košića, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Šestorica bogoslova postavljena u službu lektora

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u ponedjeljak 6. studenoga svečano euharistijsko slavlje u kapeli Srca Isusova u zagrebačkoj bogosloviji te je tom prilikom postavio šestoricu bogoslova u službu lektora, izvijestili su iz Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu.

U župnoj crkvi u Gvozdu blagoslovljene nove freske

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u nedjelju 5. studenoga u crkvi Sv. Petra i Pavla u Gvozdu svečano misno slavlje i tom prigodom blagoslovio nove zidne freske, izvijestio je Tiskovni ured Sisačke biskupije.

Dvojica bogoslova u Sisku zaređena za đakone

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u subotu 28. listopada u bazilici sv. Kvirina u Sisku svečano misno slavlje tijekom kojeg su red đakonata primili Frano Bijelić iz župe Popovača i Ivan Sandrin iz župe Kutina.

1 2 3 21