Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisacko-moslavacka-zupanija

Započeo s radom Informativni centar „Obnova“

Od ponedjeljka 15. ožujka s radom je započeo Informativni centar „Obnova“, koji je smješten na adresi Ulica kneza Mislava 2 u Zagrebu. Riječ je o zajedničkom informativnom centru Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Fonda za obnovu i Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, objavili su na mrežnim stranicama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine RH.

Igraonica za djecu u kamionu Hrvatske vojske u Petrinji

Hrvatska vojska je u subotu 30. siječnja u suradnji s igraonicom „Vatrin kutak“ na rukometnom igralištu u Petrinji napravila igraonicu za djecu u kamionu HV-a, priopćila je Samostalna služba za odnose sa javnošću i izdavaštvo Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Šef Stožera Tomo Medved: Od subote se uklanjaju objekti označeni za rušenje

Voditelj Stožera civilne zaštite za saniranje posljedica potresa Tomo Medved rekao je na konferenciji za novinare u Petrinji u petak 29. siječnja kako vjeruje da je ono najgore iza nas te da od subote 30. siječnja počinje druga faza djelovanja, uklanjanje objekata koji su u potresu toliko oštećeni da se moraju ukloniti, izvijestila je Hina.

Treći konvoj pomoći iz Baden-Württemberga stigao u Sisačko-moslavačku županiju

U petak 22. siječnja njemački vatrogasci iz pokrajine Baden-Württemberg na potresom pogođeno područje dopremili su treći konvoj pomoći. Konvoj su dočekali državni tajnik za vanjsku trgovinu i razvojnu suradnju Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdenko Lucić te županijski vatrogasni zapovjednik Mijo Brlečić, stoji u priopćenju Hrvatske vatrogasne zajednice od petka 22. siječnja.

Dinamova zaklada "Nema predaje" daruje selu Pecki na Banovini deset stambenih objekata

Zaklada "Nema predaje" pokrenula je krajem prosinca 2020. akciju prikupljanja novčanih donacija za pomoć stanovnicima područja pogođenih potresom u Banovini. U 15 dana prikupljeno je ukupno 592.844,65 kuna, a zaklada engleskog nogometnog kluba Manchester Uniteda donirala je Dinamovoj zakladi 10 tisuća eura, čime je ukupno prikupljeno 667.844,65 kuna, navodi se u priopćenju Zaklade u subotu 16. siječnja.

1 2 3