Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sisak

Mlada misa Ivana Ćorića u Sisku

U nedjelju, 12. srpnja u Bazilici sv. Kvirina u Sisku održano je svečano slavlje mlade mise, mladomisnika Ivana Ćorića na kojem je sudjelovao i sisački biskup Vlado Košić.

Biskup Košić: Svi su ljudi dobre volje za život

Na početku prvoga „Hoda za život" u Sisku koje se u subotu 20. lipnja održava pod geslom „Za zaštitu svakoga ljudskoga života bez diskriminacije" izjavu za Hrvatsku katoličku mrežu dao je sisački biskup Vlado Košić.

Sisak: Podjela sakramenata kršćanske inicijacije katekumenima

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u subotu 13. lipnja u katedrali Uzvišenja svetog Križa u Sisku svečano misno slavlje tijekom kojeg je krstio pet odraslih katekumena i podijelio sakrament potvrde 11 kandidata. U koncelebraciji bili su kancelar mr. Janko Lulić, katedralni župnik preč. Marko Karača, a služio je đakon Tomislav Vojvodić.

Biskup Košić slavio svečanu misu na Tijelovo u sisačkoj katedrali

Na svetkovinu Tijelova, Presvete Krvi i Tijela Isusova, u četvrtak 11. lipnja svečano misno slavlje u katedrali Uzvišenja svetog Križa u Sisku predvodio je sisački biskup Vlado Košić u zajedništvu s generalnim vikarom mons. Markom Cvitkušićem, kancelarom mr. Jankom Lulićem, katedralnim župnikom preč. Markom Karačom i vlč. Milanom Begićem, a služio je đakon Tomislav Vojvodić.

Prvi "Hod za život" u Sisku u subotu 20. lipnja

Pod geslom "Za zaštitu svakoga ljudskoga života bez diskriminacije" prvi put ove godine u Sisku će se održati "Hod za život" u subotu 20. lipnja, objavio je koordinator Hoda za život, obitelj i Hrvatsku na konferenciji za medije u Sisku Boris Prpić.

Počela devetnica uoči svetkovine sv. Kvirina

Počela devetnica uoči svetkovine sv. Kvirina, zaštitnika Sisačke biskupije i župe sv. Kvirina, kojom se vjernici u bazilici Sv. Kvirina u Sisku duhovno pripravljaju za proslavu svoga zaštitnika, počela je u utorak 26. svibnja svečanim misnim slavljem koje je predvodio biskup Vlado Košić.

Cvjetnica u sisačkoj katedrali

Na Nedjelju muke Gospodnje, Cvjetnicu, 5. travnja, sisački biskup Vlado Košić predvodio je misno slavlje u katedrali Uzvišenja svetog Križa u Sisku.

1 2 3 6