Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skabrnja

London: Dan sjećanja i duhovna obnova u Hrvatskoj katoličkoj misiji

Dan sjećanja u spomen na žrtvu Vukovara, Škabrnje i drugih mjesta stradanja u Domovinskom ratu Hrvatska katolička misija u Londonu obilježila je u nedjelju, 12. studenog misom koju je predvodio voditelj misije i delegat Hrvatske inozemne pastve za Zapadnu Europu fra Ljubomir Šimunović u suslavlju s p. Ikom Mandurićem, DI, izvijestila je Hrvatska katolička misija u Londonu.

31. obljetnica stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu

Više tisuća ljudi iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva u dostojanstvenom zajedništvu s velikim pijetetom prema žrtvi za domovinu, pohodili su Škabrnju u petak 18. studenoga, na 31. obljetnica stradanja toga ravnokotarskog mjesta u Domovinskom ratu.

U Vukšiću zapaljene svijeće za Vukovar i Škabrnju

U povodu 31 . obljetnice stradanja Vukovara i Škabrnje mještani Vukšića sedmu godinu zaredom 17. studenoga ispred kapelice Sv. Mihovila i murala hrvatskih branitelja Vukšića pored bivše zgrade PZ-a Vukšić, upalili su svijeće, pomolili se za žrtve Vukovara i Škabrnje.

London: Hrvatski dan sjećanja

Hrvatski dan sjećanja u spomen na žrtvu Vukovara, Škabrnje i drugih mjesta stradanja u Domovinskom ratu Hrvatska katolička misija u Londonu obilježila je u nedjelju, 21. studenoga 2021., misom koju je predvodio voditelj misije fra Ljubomir Šimunović.

1 2 3