Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skola

Susret vjeroučitelja Zadarske nadbiskupije

Prvi susret vjeroučitelja Zadarske nadbiskupije i zadarskog nadbiskupa Milana Zgrablića u duhu gesla nadbiskupovog djelovanja, „U Ljubavi sjedinjeni“, održan je u subotu 1. travnja u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ u Zadru. 

“Povijest Pavlinskog samostana u Križevcima”

Iz tiska je izašla monografija “Povijest Pavlinskog samostana u Križevcima” dr. sc. Dejana Pernjaka u izdanju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Zavoda za znanstvenoistraživački rad Koprivničko-križevačke županije u Križevcima.

U Zadru održana tribina „COVID mjere – posljedice, dileme i njihov utjecaj na psihofizički razvoj djece“

Tribina pod nazivom „COVID mjere - posljedice, dileme i njihov utjecaj na psihofizički razvoj djece“ održana je u subotu 19. veljače u dvorani Župe Bezgrešnog začeća BDM u Zadru, a predavači su bili prof. logopedije i volonterka u humanitarnim udrugama za pomoć djeci s teškoćama u razvoju Deniza Marasović, liječnik obiteljske medicine dr. Damir Biloglav i spec. ginekologije i porodiljstva dr. Marija Divić.

O. Jozo Milanović: Traženje Boga u Benediktovoj Školi službe Gospodnje

O temi „Traženje Boga u Benediktovoj Školi službe Gospodnje“ izlagao je o. Jozo Milanović, OSB, benediktinac iz samostana na Ćokovcu, na simpoziju „Vrijeme, prostor i duhovnost: Benediktinsko monaštvo i njegovo nasljeđe“ održanom 17. rujna u Svečanoj dvorani na Sveučilištu u Zadru.

1 2