Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: skolske-sestre-franjevke

Oproštaj bjelopoljske zajednice redovnica od mons. Željka Majića

Samostanska zajednica Školskih sestara franjevki se u subotu, 20. siječnja u samostanu sv. Franje u Bijelom Polju oprostila od dugogodišnjeg duhovnika novoimenovanog banjolučkog biskupa Željka Majića, objavljeno je na stranici Školskih sestara franjevki Krista Kralja Provincije Svete Obitelji.

Preminula školska sestra franjevka Ana Tikvić

S. Ana Tikvić, članica Bosansko-hrvatske provincije školskih sestara franjevki, preminula je blago u Gospodinu na blagdan sv. Mateja, u četvrtak 21. rujna 2023., u 93. godini života i 70. godini redovništva, prenosi KTA.

S. Suzana Benković položila doživotne zavjete

Školska sestra franjevka Bosansko-hrvatske provincije Prečistog Srca Marijina s. Suzana Benković položila je doživotne redovničke zavjete u nedjelju 13. kolovoza u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, objavljeno je na stranici Provincije.

Mostar: Pet redovnica položilo doživotne zavjete

S. Arkanđela Jurčević, s. Marija Budimir, s. Magda Glibić, s. Monika Ćorić i s. Marija Boban iz Družbe Školskih sestara franjevki Krista Kralja položile su doživotne zavjete na misnome slavlju koje je na blagdan sv. Klare Asiške, 11. kolovoza u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve predvodio mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić, objavljeno je na stranici Mostarsko-duvanjske biskupije.

Đakoni iz BiH počeli svoje studijsko putovanje

Đakoni koji pohađaju program zajedničke Đakonske pastoralne godine u organizaciji Biskupske konferencije BiH počeli su u ponedjeljak, 15. svibnja svoje duhovno-studijsko putovanje, objavljeno je na portalu Nedjelja.

Preminula Školska sestra franjevka s. Mila Begić

S. Mila Begić, Školska sestra franjevka Krista Kralja Provincije Svete Obitelji preminula je u četvrtak, 12. siječnja u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ u Zagrebu. Obavijest o ukopu bit će objavljena naknadno.  

1 2 3 4