Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: slavonski-brod

Stadlerovo u Slavonskom Brodu

Svečano euharistijsko slavlje u povodu središnje proslave 177. obljetnice  rođenja i krštenja sluge Božjega Josipa Stadlera, prvoga vrhbosanskog nadbiskupa i  Nedjelje Božje riječi predvodio je u nedjelju 26. siječnja u župi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu biskup mostarsko-duvanjski i upravitelj trebinjsko-mrkanjski Ratko Perić.

Slavonski Brod: Vrijedna donacija za "Marijine obroke"

Zahvaljujući dobroti i kršćanskoj solidarnosti zauzete župljanke župe Duha Svetoga u Slavonskom Brodu, nedavno preminule Dubravke Stanić 254 djece u afričkoj državi Liberiji u školskoj kuhinji imat će kroz cijelu sljedeću godinu jedan topli obrok.

Slavonski Brod: Kolaudacija novih električnih orgulja

Na blagdan Svete Obitelji, u nedjelju 29. prosinca poslije večernje mise u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu upriličena je svečana kolaudacija novih električnih orgulja koje je izradila poznata svjetska tvrtka Johannes.

U Slavonskom Brodu upaljena prva adventska svijeća

Blagoslovom adventskog vijenca i paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić u Slavonskom Brodu u subotu 30. studenoga svečano je otvorena kulturna manifestacija „Advent iz davnina“.

Proslava bračnih jubileja

Svečanim misnim slavljem, koje je u subotu 30. studenoga u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu predvodio župni vikar Nino Perica pet je bračnih parova, koji ove godine obilježavaju okrugle obljetnice bračnoga zajedništva obnovilo svoja ženidbena obećanja i zahvalilo Gospodinu za sve primljene milosti.

Smotra zborova katoličkih gimnazija u Hrvatskoj

Uz 25 obljetnicu djelovanja klasične gimnazije Fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu tristotinjak učenika katoličkih srednjih škola iz cijele Hrvatske sudjelovalo je u subotu 23. studenog u Slavonskom Brodu na Smotri zborova katoličkih gimnazija u Hrvatskoj.

1 2 3 8