Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sluzavke-malog-isusa

Slavlje zavjeta i jubileja Služavki Maloga Isusa sarajevske provincije

Na uočnicu Velike Gospe, 14. kolovoza u župnoj crkvi Imena Marijina u Gromiljaku sestre Služavke Maloga Isusa sarajevske provincije Bezgrešnog Začeća BDM proslavile su svečanost obnove zavjeta sestara juniorki: s. M. Nikoline Džavić, s. M. Pije Pilić, s. M. Mihaele Martinović, s. M. Rite Oborović, srebrni jubilej – 25. obljetnicu zavjeta s. M. Suzane Malešić te dijamantni jubilej bolesne i odsutne s. M. Joakime Ilić, izvijestila je KTA.

Hrvatske misionarke na Haitiju pozivaju na molitvu za mir

Misionarke na službi na Haitiju služavke Maloga Isusa s. Liberija Filipović i s. Ana Uložnik poslale su pismo u kojem obavještavaju o teškoj situaciji u toj zemlji i mole za intenzivnije moljenje za potrebe haitijskog naroda. Pismo objavljeno na Facebook stranici Župe Rođenja Isusova na zagrebačkoj Kajzerici prenosimo u cijelosti.

Pokopana služavka Malog Isusa s. M. Amata (Terezija) Doknjaš

Na sestrinskom groblju Doloroza u Čardaku pokraj Gradačca u Bosanskoj Posavini, 2. listopada pokopano je tijelo služavke Malog Isusa Provincije Bezgrješnog Začeća BDM s. M. Amata (Terezija) Doknjaš, koja je blago preminula u Gospodinu okrijepljena svetim sakramentima 1. listopada, u 83. godini života i 59. godini redovništva, u Samostanu svetog Josipa u Vitezu.

Kardinal Puljić pohodio Služavke Maloga Isusa u samostanu „Egipat“

Vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić je na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, 21. svibnja pohodio Služavke Malog Isusa u samostanu „Egipat“ u Sarajevu. Slavljena je misa te upriličeno predavanje „Praštanje u osobnom životu“, izvijestio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.ba.

1 2