Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: solin

Svećeničko i đakonsko ređenje u Solinu

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Dražen Kutleša predvodio je na spomendan Bezgrješnoga srca Blažene djevice Marije, u subotu 25. lipnja u crkvi Svete obitelji u Solinu svečano euharistijsko slavlje tijekom kojega je zaredio Antuna Matu Antunovića i Klementa Radosoljića za prezbitere Splitsko-makarske nadbiskupije te fra Richarda Kakulea Mahamba za đakona Franjevačke provincije svetog Benedikta Afričkog (Demokratska Republika Kongo).

Solin: Izložba »Sakralna tematika Joze Kljakovića - Uskrs«

Svečanim otvorenjem izložbe »Sakralna tematika Joze Kljakovića - Uskrs« te predstavljanjem šestoga naslova u nizu Biblioteke »Jozo Kljaković« u četvrtak 28. travnja u solinskoj Galeriji »Zvonimir« još jednom je odana počast solinskomu velikanu, umjetniku, slikaru i piscu Jozi Kljakoviću.

Solin: Blagdan Svijećnice i Dan posvećenog života

Blagdan Svijećnice - Prikazanja Gospodinova i Dan posvećenog života za redovnice i redovnike na području Splitsko-makarske nadbiskupije svečano je proslavljen u srijedu, 2. veljače, na Gospinom otoku u Solinu.

Đakonsko ređenje u solinskom prasvetištu

Na Misijsku nedjelju, 24. listopada, predvodeći euharistijsko slavlje u crkvi Svete Obitelji u Solinu, splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić zaredio je za đakone trojicu bogoslova.

1 2 3 4