Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: splitsko-makarska-nadbiskupija

Dokumentarni film „Ploča, kreda, Krist“

Dokumentarni film „Ploča, kreda, Krist“, koji je nastao u produkciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije te u suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom Sveučilišta u Splitu, dostupan je na YouTube stranici portala „Mreže Riječi“.

Održana vjeronaučna olimpijada u OŠ „Dugopolje“

Nadbiskupijska vjeronaučna olimpijada za učenike osnovnih škola i natjecanje iz Vjeronauka za učenike srednjih škola održani su u petak, 22. ožujka 2024. godine, u Osnovnoj školi „Dugopolje“ u Dugopolju. Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je „Socijalni nauk Crkve“.

Korizmena rekolekcija svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije

U marijanskom svetištu i Duhovnom centru Vepric u srijedu, 21. veljače, upriličena je korizmena rekolekcija svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije na kojoj se okupilo oko 130 svećenika u zajedništvu sa splitsko-makarskim nadbiskupom i metropolitom Zdenkom Križićem.

Split: Drugi susret Temeljne formacije animatora

Ciklus Temeljne formacije animatora „Mladi za mlade“ u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji nastavljen je u subotu, 17. veljače u Pastoralnom centru Župe Presvetog Srca Isusova - Split (Visoka).

Održan drugi dan Tjedna braka u Splitu

Drugoga dana Tjedna braka u Splitu u utorak, 6. veljače 2024. gosti predavači bili su bračni par Adriana i Dražen Ordulj te Vesela Dujmić koji su govorili o temi „Bračni izazovi“ i pritom ispripovjedili osobna iskustva s različitim bračnim izazovima.

1 2 3 18