Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: stepincevo

Novi broj Glasa Koncila

Proslava Stepinčeva pred potresom ranjenom zagrebačkom prvostolnicom naslovna je tema novoga Glasa Koncila, priređenog za nedjelju 20. veljače.

Homilija mons. Nikole Eterovića na Stepinčevo u HKŽ München

Središnje misno slavlje svetkovine blaženoga kardinala Alojzija Stepinca u Hrvatskoj katoličkoj župi München u nedjelju, 13. veljače predvodio je nadbiskup Nikola Eterović. Donosimo u cijelosti homiliju koju je nadbiskup Eterović održao na misi.

Stepinčevo proslavljeno u Clevelandu

Hrvatska katolička zajednica u Clevelandu u Sjedinjenim Američkim Državama, u nedjelju, 13. veljače svečanim euharistijskim slavljem u župnoj crkvi Svetoga Pavla, proslavila je blagdan suzaštitnika blaženoga Alojzija Stepinca.

Stepinčevo proslavljeno u blaženikovoj župi u Ogulinu 

Stepinčevo koje je patron župe bl. A. Stepinca u Ogulinu svečano je 21. put po redu proslavljeno u četvrtak 10. veljače u župnoj crkvi bl. A. Stepinca, a bila je to 13. proslava Stepinčeva u novoj župnoj crkvi posvećenoj hrvatskom blaženiku.

Stepinčevo proslavljeno u njemačkom Balingenu

U crkvi Svetoga Duha (Heilig Geist Kirche) u Balingenu u četvrtak 10. veljače na svetoj misi u 19 sati svečano je proslavljen zaštitnik Hrvatske katoličke zajednice u Balingenu.

1 2 3 11