Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: stipendije

Osnovana zaklada „Don Vinko Radić“

U rujnu ove godine pri Ministarstvu pravde Bosne i Hercegovine registrirana je zaklada za stipendiranje učenika i studenata slabijeg imovinskog stanja „Don Vinko Radić“, prenosi portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Požeške biskupije za pomoć učenicima i studentima

Požeški biskup Antun Škvorčević je na svetkovinu Sv. Lovre, 10. kolovoza, zaštitnika Požeške biskupije i njezina Caritasa, otvorio natječaj za stipendije Zaklade Požeške biskupije za pomoć učenicima i studentima u idućoj školskoj i akademskoj godini 2021./22. u kojemu pravo sudjelovanja imaju učenici i studenti s prebivalištem na području Požeške biskupije.

Velik interes za hrvatske stipendije mladim kršćanima iz zemalja u kojima su progonjeni

U 30 dana natječaja koji je putem Ministarstva znanosti i obrazovanja u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova bio otvoren za stipendiranje preddiplomskoga i diplomskoga sveučilišnoga studija mladim kršćanima iz zemalja u razvoju pristiglo je 5500 prijava. Taj podatak objavljen je u prvom tekstu feljtona o vjerskim slobodama koji se objavljuje na stranicama Hrvatske katoličke mreže, a financiran je sredstvima Agencije za elektroničke medije.

1 2 3