Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: suboticki-biskup

Obredi Muke Gospodnje u subotičkoj katedrali

Obrede Muke Gospodnje na Veliki petak, 29. ožujka, u subotičkoj katedrali sv. Terezije Avilske predvodio je subotički biskup Franjo Fazekas, izvijestila je Subotička biskupija.

Biskup Fazekas prvi put predvodio Misu posvete ulja

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak 28. ožujka 2024. u subotičkoj katedrali sv. Terezije Avilske prvi put predvodio je biskup Subotičke biskupije Franjo Fazekas u zajedništvu sa svećenicima biskupije, izvijestio je Tiskovni ured Subotičke biskupije.

Misa Večere Gospodnje u subotičkoj katedrali

Misu Večere Gospodnje na Veliki četvrtak 28. ožujka 2024. u subotičkoj katedrali sv. Terezije Avilske predvodio je subotički biskup Franjo Fazekas, izvijestio je Tiskovni ured Subotičke biskupije.

Blagoslovljene i otvorene jaslice u vrtiću “Marija Petković – Sunčica” u Subotici

Jaslice pri vrtiću “Marija Petković – Sunčica” koja djeluje pri Predškolskoj ustanovi “Naša radost” u Subotici, a u kojem se odgojno-obrazovni rad odvija na hrvatskome jeziku, blagoslovljene su i svečano otvorene u petak, 22. ožujka. Jaslice, koje su dio kapitalnog projekta hrvatske zajednice u Srbiji „Rasti gdje si posijan“, koji financira Vlada Republike Hrvatske, blagoslovio je subotički biskup Franjo Fazekas.

1 2 3 4