Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sucut

Papa izrazio sućut u povodu smrti Davida Sassolija

Sveti Otac Franjo izrazio je sućut u povodu smrti predsjednika Europskog parlamenta Davida Sassolija, spomenuvši ga se kao vjernika potaknutog kršćanskom nadom i milosrđem, i kao cijenjenoga čovjeka, izvijestila je hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Papina sućut u povodu smrti kardinala Álvareza 

Papa Franjo uputio je brzojav sućuti u povodu smrti španjolskoga kardinala Francisca Álvareza Martíneza, koji je preminuo 5. siječnja u bolnici u Madridu u 96. godini života, prenosi hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Papina sućut u povodu smrti nadbiskupa i nobelovca Desmonda Tutua

U brzojavu upućenom apostolskom nunciju u Južnoafričkoj Republici mons. Peteru Wellsu, papa Franjo izražava sućut i blizinu ožalošćenima zbog smrti umirovljenoga anglikanskog nadbiskupa i nobelovca Desmonda Tutua (90), prenosi hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Biskup Stojanov izrazio sućut u povodu teške prometne nesreće u Bugarskoj

Biskup skopski i strumičko-skopski eparh mons. Kiro Stojanov u utorak 23. studenoga uputio je sućut povodom teške prometne nesreće koja se dogodila na autocesti Struma kod Pernika u Republici Bugarskoj, u kojem su bili državljani Makedonije, izrazivši veliku tugu zbog gubitak ljudskih života u nesreći.

Biskup Stojanov izrazio sućut i pozvao na molitvu za stradale u Tetovu

Nakon tragičnog požara u COVID bolnici u Tetovu u Sjevernoj Makedoniji koji se dogodio u večernjim satima 8. rujna, skopski biskup i strumičko – skopski eparh mons. Kiro Stojanov izrazio je sućut obiteljima stradalih, njihovoj rodbini i prijateljima, obećavajući im svoje molitve.

1 2 3 5