Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sucut

Biskup Stojanov izrazio sućut i pozvao na molitvu za stradale u Tetovu

Nakon tragičnog požara u COVID bolnici u Tetovu u Sjevernoj Makedoniji koji se dogodio u večernjim satima 8. rujna, skopski biskup i strumičko – skopski eparh mons. Kiro Stojanov izrazio je sućut obiteljima stradalih, njihovoj rodbini i prijateljima, obećavajući im svoje molitve.

Kardinal Puljić izrazio sućut biskupu Stojanovu

Vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić uputio je 26. kolovoza riječi sućuti skopskom biskupu i strumičko-skopskom eparhu u Sjevernoj Makedoniji Kiri Stojanovu u povodu smrti njegove majke Velike Stojanove.

Sućut mons. Palića u povodu smrti nadbiskupa Hosera

Mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić uputio je izraze sućuti varšavsko-praškom biskupu Romualdu Kaminskom u povodu smrti umirovljenog biskupa njegove biskupije i apostolskog vizitatora s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskupa Henryka Hosera.

Izrazi sućuti nadbiskupa Puljića u povodu smrti hrvatskog povjesničara prof. dr. Stijepe Obada

Istaknuti hrvatski znanstveni, sveučilišni i kulturni djelatnik, povjesničar prof. dr. Stijepo Obad, dugogodišnji predavač na Odjelu za povijest Sveučilišta u Zadru, preminuo je u četvrtak 8. travnja u 92. godini života u Zadru. U povodu smrti toga zauzetog i uzornog vjernika laika koji je bio uvaženi sugovornik i suradnik u životu Zadarske nadbiskupije, zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je izraze sućuti prof. Mariji Obad, supruzi poštovanog profesora dr. Stijepe Obada.

1 2 3 4