Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sudan

Papin Angelus u nedjelju 18. veljače

Papa Franjo je u nedjelju, 18. veljače 2024., s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Papin Angelus u nedjelju 12. studenoga

Papa Franjo je u nedjelju, 12. studenoga s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Isus je uvijek s nama

Papa Franjo je u nedjelju, 21. svibnja s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Kraljice neba s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Kraljice neba.

Papin nagovor uz molitvu Kraljice neba

Papa Franjo je u nedjelju, 23. travnja s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Kraljice neba s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Kraljice neba.

U bombardiranju u Sudanu oštećena katolička škola

U bombardiranju u borbama, koje se već tjedan dana vode, u Sudanu je oštećena Don Boscova škola u glavnom gradu Khartumu, izvijestila je u petak 21. travnja austrijska dobrotvorna organizacija „Mladež jednog svijeta“ (Jugend Eine Welt), prenosi Kathpress.

Crkve u Sudanu zadovoljne novim mirovnim sporazumom

Kršćanske Crkve u Sudanu s nadom gledaju na novi mirovni sporazum koji su, uz posredovanje Južnog Sudana, 3. listopada u Jubi potpisali predstavnici prijelazne Vlade i glavne pobunjeničke skupine u zemlji, prenosi Vatican News.

1 2