Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: supetar

Svetkovina Tijelova u Supetru

Misnim slavljem i svečanom procesijom s Presvetim Sakramentom ulicama grada, u četvrtak 20. lipnja, svečano je u župi sv. Petra apostola u Supetru proslavljeno Tijelovo, svetkovina Kristova Tijela i Krvi. Svečanu euharistiju svetkovine u zajedništvu s brojnim vjernicima slavio je biskupski vikar za otok Brač Toni Plenković.

Otvorena proslava sv. Viktora, suzaštitnika grada Supetra

Misnim slavljem koje je predvodio župnik župe sv. Petra u Supetru Toni Plenković i otvaranjem rake sv. Viktora mučenika na blagdan sv. Josipa Radnika, u srijedu 1. svibnja, otvorena je proslava blagdana toga mučenika, suzaštitnika grada Supetra na Braču.

Blagoslovljen Dom za starije i teško bolesne osobe "Domus vitae"

U prigodnom programu u Supetru na otoku Braču, na području nekadašnjega hotela Britanida, u nedjelju 13. siječnja svečano je otvoren i blagoslovljen Dom za starije i teško bolesne osobe "Domus vitae". Prvi je to dom na otoku Braču koji će osim brige za starije i nemoćne osobe pružati i palijativnu skrb.

Božićni koncert u Supetru

Božićni koncert pod nazivom "Radujte se" održan je već tradicionalno na blagdan sv. Stjepana prvomučenika, u srijedu 26. prosinca, u crkvi Navještenja Marijina u Supetru na otoku Braču. Koncert je okupio glazbene sastave toga bračkoga grada, a održan je u nazočnosti brojnih posjetitelja.