Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: suradnja

Mons. Mate Uzinić susreo se s predstavnicima humanitarne organizacije SOS Balkanroute

Riječki nadbiskup Mate Uzinić primio je u petak, 15. ožujka 2024., u Rijeci predstavnike humanitarne organizacije SOS Balkanroute na čelu s Petrom Rosandićem, članove mreže crkvenih općina Pfarrnetzwerk Asyl na čelu s Roswithom Feige i ravnatelja Isusovačke službe za izbjeglice u Jugoistočnoj Europi Stanka Pericu, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Riječke nadbiskupije.

Dr. don Ante Sorić izlagao o temi „Suradnja unutar školskog kolektiva“

Dr. don Ante Sorić, generalni vikar Zadarske nadbiskupije, izlagao je o temi „Suradnja unutar školskog kolektiva“ na nacionalnom susretu godišnje formacije djelatnika katoličkih škola u Hrvatskoj koji je održan u Katoličkoj osnovnoj školi Ivo Mašina na Bokanjcu u Zadru u subotu, 9. ožujka.

Papa: Suradnja i služenje u središtu svećeničke službe

U planiranom obraćanju đakonima koji se pripremaju za svećeništvo u Rimskoj biskupiji papa Franjo kao ključne aspekte svećeničke službe ističe vjernu suradnju, služenje Božjem narodu i vodstvo Duha Svetoga. objavio je Vatican News.

Slavonski Brod: Pomoć ukrajinskim izbjeglicama u suradnji s američkim Caritasom

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije se potpisivanjem memoranduma o razumijevanju s Hrvatskim Caritasom 1. lipnja 2022. uključio u pilot projekt Hrvatskog Caritasa i američkog Caritasa (Catholic Relief Service – CRS) za zbrinjavanje izbjeglica iz Ukrajine smještenih na području Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3