Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: susret-hrvatske-katolicke-mladezi

Treći sastanak Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži

U prostorijama Nadbiskupskoga duhovnog stola u ponedjeljak 17. veljače pod predsjedanjem zagrebačkoga pomoćnoga biskupa Mije Gorskog održan je treći sastanak Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će se pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja godine u Zagrebu.

Poziv na prihvat mladih sudionika Susreta hrvatske katoličke mladeži

Zagrebačka nadbiskupija poziva obitelji i sve koji to žele da se uključe u organizaciju Susreta hrvatske katoličke mladeži prihvatom mladih u svoje domove. U Zagrebačkoj nadbiskupiji i gradu Zagrebu 9. i 10. svibnja održat će se jedanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži, a na susret će doći mladi iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Sastanak Središnjeg organizacijskog odbora za SHKM u Zagrebu

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola održan je u ponedjeljak 25. studenoga, pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, sastanak Središnjeg odbora za pripremu Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu, izvještava Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.