Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: susret-mladih

Susret biskupa Palića s mladeži u Mostaru

Mladi iz biskupijskog duhovnog pokreta „Mi ViDiMo“ ugostili su mostarsko-duvanjskog biskupa Petra Palića na tribini za mlade „Četvrtkom u 8“ u četvrtak 19. listopada 2023. u Katedralnoj dvorani u Mostaru.

U Smiljanu održan Susret mladih Gospićko-senjske biskupije

Pod geslom „Na Tvoju riječ bacit ću mrežu“, na završetku početku jesenskih kvatri i molitve za duhovna i redovnička zvanja te molitve za posvećenje katoličke mladeži, u subotu 23. rujna 2023., u Smiljanu održan je Susret mladih Gospićko-senjske biskupije.

Misom na Križevcu završio 34. Mladifest u Međugorju

Misom u nedjelju, 30. srpnja rano ujutro koju je predslavio međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić na brdu Križevcu u Međugorju je završen 34. Mladifest, objavljeno je na mrežnoj stranici radio postaje Mir Međugorje.

Poruka pape Franje sudionicima 34. Mladifesta

Papa Franjo uputio je poruku sudionicima 34. Međunarodnog molitvenog festivala mladih u Međugorju. Prijevod na hrvatski jezik objavljen 26. srpnja 2023. na stranici Radiopostaje Mir Međugorje prenosimo u cijelosti.

U Međugorju počinje 34. Mladifest

Uoči početka 34. Međunarodnog molitvenog festivala mladih u Međugorju, u srijedu 26. srpnja 2023. program su na konferenciji za medije predstavili apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Aldo Cavalli i međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić, izvještava Radiopostaja Mir Međugorje.

Održan XVI. susret mladih Srijemske biskupije

Mladi iz svih župa Srijemske biskupije, predvođeni gotovo svim svećenicima koji djeluju u toj biskupiji, na čelu s biskupom koadjutorom Fabijanom Svalinom, okupili su se u subotu 20. svibnja 2023. u dvorištu kapele Gospe od mira, spomenika kulture i značajnog povijesnog lokaliteta, gdje je potpisan Karlovački mir, ponad Srijemskih Karlovaca i Dunava, pod geslom „Gospodin je štit života moga!“ (Ps 27,1).

Susret mladih Subotičke biskupije u Baču

Tradicionalni godišnji susret mladih Subotičke biskupije održan je u subotu 13. svibnja u župi sv. Pavla u Baču. Na susretu, kojem je domaćin bio župnik i dekan preč. Marinko Stantić i župljani Bača, sudjelovalo je oko 120 mladih iz različitih župa biskupije.

1 2 3