Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-ivan-pavao-ii

Blagdan sv. Ivana Pavla II. proslavljen u Požegi

Na blagdan utemeljitelja Požeške biskupije sv. Ivana Pavla II., 22. listopada, euharistiju u požeškoj katedrali predslavio je požeški biskup Antun Škvorčević u zajedništvu s kanonicima Stolnog kaptola, svećenicima središnjih biskupijskih ustanova i grada Požege.

Župa na Visokoj proslavila blagdana suzaštitnika sv. Ivana Pavla II.

Župa Srca Isusova na Visokoj u Splitu svečano je u četvrtka 22. listopada proslavila blagdan suzaštinika sv. Ivana Pavla II., a središnje misno slavlje predvodio je don Vladimir Smoljo, župni vikar u konkatedralnoj župi sv. Petra u koncelebraciji sa župnikom don Božom Plazibatom.

U Bartolovcima proslavljen blagdan sv. Ivana Pavla II.

Blagdan sv. Ivana Pavla II. nebeskog zaštitnika svoje filijalne crkve proslavili su u četvrtak 22. listopada vjernici Bartolovaca, Župe sv. Marka u Slobodnici kod Slavonskog Broda. Uz domaćeg župnika Peru Stanića središnje euharistijsko slavlje predvodio je prijašnji župnik te župe vlč. Miro Tomas, duhovnik Pokreta Božjeg Milosrđa na Ovčari.

Spomendan sv. Ivana Pavla II. proslavljen u dubrovačkoj katedrali

Misa u povodu spomendana sv. Ivana Pavla II., pape, proslavljena je u četvrtak, 22. listopada u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku. Misno slavlje predvodio je dubrovački biskup Mate Uzinić koji je u propovijedi govorio o elementima odgovora na Božji poziv prepoznatljivim u životu sv. Ivana Pavla II.

1 2 3