Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-ivan-pavao-ii

Blagdan sv. Ivana Pavla II. proslavljen u požeškoj katedrali

Na blagdan sv. Ivana Pavla II., utemeljitelja Požeške biskupije, u subotu 22. listopada u požeškoj katedrali slavljena je misa zahvalnica o 25. obljetnici ove mjesne Crkve. Tom prigodom u Katedralu, gdje se u kapeli sv. Ivana Pavla II. nalaze njegove relikvije, hodočastili su dječji crkveni zborovi, izvijestila je Požeška biskupija.

Splitska Župa na Visokoj proslavila blagdan suzaštitnika sv. Ivana Pavla II.

Svečanim misnim slavljem koje je predvodio generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo-Frankopan Velić u subotu 22. listopada u Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu proslavljen je župni suzaštitnik sv. Ivan Pavao II., izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Sv. Ivan Pavao II. proslavljen u Šibenici

Više od tri stotine vjernika okupilo se 22. listopada u filijalnoj crkvi u Šibenici, Župa Podmilačje kod Jajca, proslaviti blagdan sv. Ivan Pavla II., pape, zaštitnika mjesta.

Proslavljena 200. obljetnica posvete crkve u Klenovniku

Župa Presvetoga Trojstva u Klenovniku proslavila je 200. obljetnicu posvete župne crkve Presvetoga Trojstva u nedjelju 25. rujna svečanim misnim slavljem i blagoslovom brončanih kipova sv. Ivana Pavla II. i bl. Alojzija Stepinca u predvorju crkve.

"Iskra Milosrđa" održana u Zagrebu

Molitvena inicijativa "Iskra Milosrđa" koja se 28. rujna u 15 sati održala u crkvama, na trgovima i ulicama diljem svijeta, održana je i u Zagrebu ispred katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetih Stjepana i Ladislava.

1 2 3 7