Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-mihovil

Sv. Mihovil i Dan policije u Ogulinu

I ove godine blagdan sv. Mihovila a ujedno i Dan policije svečano je proslavljen u ogulinskoj Župi bl. A. Stepinca, kod kapele sv. Mihovila u naselju Bošt.

„Mali Mihovil“ okupio najmlađe u katedrali sv. Jakova

U sklopu priprave za svetkovinu sv. Mihovila, djeca iz dječjih vrtića Kučica, Žižula - Ražine, Brat sunce, Vidici, Ciciban i Blažena Hozana posjetila su u srijedu 27. rujna katedralu sv. Jakova i susrela se sa šibenskim biskupom Tomislavom Rogićem, izvijestila je Šibenska biskupija.

U Stocu predstavljen zbornik radova o Trebinjsko-mrkanskoj biskupiji

U duhovno-kulturnom centru Trebinjsko-mrkanske biskupije „Sarsenterum“ u Stocu, u četvrtak 21. rujna, predstavljen je zbornik radova pod nazivom "Trebinjsko-mrkanska biskupija" koji je objavljen povodom obilježavanja 1000. obljetnice prvoga pisanog spomena Trebinjske biskupije i 700. obljetnice prvoga pisanog spomena Mrkanske biskupije, objavila je mrežna stranica Crkva na kamenu.

Koncert duhovne glazbe održan u šibenskoj katedrali

U devetnici uoči svetkovine svetog Mihovila, zaštitnika grada Šibenika i Šibenske biskupije, u nedjelju 24. rujna 2023. u katedrali svetog Jakova prigodni koncert je održao kantautor duhovne glazbe Davor Terzić. 

1 2 3 6