Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sv-nikola

Blagdan sv. Nikole proslavljen u Borovcima

Nebeskog zaštitnika sv. Nikolu biskupa, Borovčani su tradicionalno proslavili prvu nedjelju po blagdanu, ovoga puta 11. prosinca misnim slavljem koje je predvodio župni vikar Župe sv. Nikole biskupa u Metkoviću don Dino Prkut.

Proslava spomendana sv. Nikole s ukrajinskim obiteljima

U okviru projekta „Žurna pomoć izbjeglicama iz Ukrajine u RH“ koji se provodi u suradnji Hrvatskog Caritasa i Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, a financira ga američki Caritas – „Catholic Relief Services“ (CRS) u Caritasovu centru za dijete u Osijeku organizirana je u četvrtak, 8. prosinca 2022. tradicionalna proslava spomendana sv. Nikole, ovoga puta u zajedništvu s ukrajinskim obiteljima.

Završetak proslave jubileja 25 godina od dolaska Janjevaca u Kistanje

Proslava jubileja 25 godina od dolaska Janjevaca iz Janjeva u Kistanje (1997.-2022.) završena je svečanim koncelebriranim misnim slavljem na blagdan sv. Nikole biskupa u utorak, 6. prosinca koje je u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa u Kistanjama predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Nikolinje za djecu iz Ukrajine i s Bliskog istoka na Trešnjevki

U povodu spomendana sv. Nikole Isusovačka služba za izbjeglice (JRS) i Župa sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci organizirali su u nedjelju 4. prosinca 2022., u župnoj crkvi, predstavu i darivanje djece iz Ukrajine i s područja Bliskog istoka.

Rijeka: Predstavljen program proslave sv. Nikole

Program proslave sv. Nikole, zaštitnika djece, pomoraca, ribara i putnika u Riječkoj nadbiskupiji predstavljen je u četvrtak 1. prosinca u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog ordinarijata u Rijeci.

1 2 3 5