Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sveta-stolica

Predsjednik Milanović 15. studenoga u službenom posjetu Svetoj Stolici

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će u službenom posjetu Svetoj Stolici u ponedjeljak 15. studenoga gdje će se, među ostalim, susresti i s papom Franjom, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Republike Hrvatske u petak 5. studenoga.

Kardinal Parolin: Ponosni smo na svjedočanstvo katolika u Kini

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin u razgovoru za tridentski mrežni dnevnik La Voce del Nordest osvrnuo se na neka aktualna pitanja poput odnosa Vatikana i Kine i oporavka pape Franje nakon operacije, prenio je u četvrtak 12. kolovoza Vatican News.

Kardinal Parolin u službenom posjetu Njemačkoj

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin u povodu proslave 100. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa Svete Stolice i SR Njemačke u ponedjeljak 28. lipnja stigao je u službeni posjet Berlinu.

Papa luteranskom izaslanstvu: Isus nas prati na putu od sukoba do zajedništva

Susrevši se s predstavnicima Svjetskoga luteranskog saveza u petak 25. lipnja, papa Franjo je ohrabrio sve koji se zauzimaju u katoličko-luteranskom dijalogu, da nastave s pouzdanjem u ustrajnoj molitvi, zajedničkom ostvarivanju milosrđa i zanosu u istraživanju usmjerenom prema većem jedinstvu, izvještava hrvatski ured Vatican Newsa.

Sveta Stolica pozdravila izvještaj Moneyvala

Sveta Stolica pozdravila je izvještaj Moneyvala - Stručnog odbora Vijeća Europe za procjenu mjera borbe protiv pranja novca i financiranja terorizma, objavljen 9. lipnja, priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice.

1 2 3 8