Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: sveti-otac

Papa Franjo: U Crkvi su potrebni nježnost i duh velikodušnosti

Papa Franjo susreo se u ponedjeljak 6. studenoga s članovima Apostolskoga bratstva božanskoga milosrđa i Male kuće milosrđa iz mjesta Gela, uključenima u niz aktivnosti solidarnosti na Siciliji, koji ove godine slave 25 godina bratstva i 10 godina Male kuće milosrđa, prenosi Vatican News. 

Papa izrazio sućut žrtvama uragana Otis u Meksiku

Papa Franjo uputio je u petak 27. listopada brzojav sućuti za više od dvadeset osoba koje su poginule nakon što je uragan Otis u petak 25. listopada pogodio meksičku državu Guerrero, prenosi Vatican News. 

Papa Franjo primio člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića

Papa Franjo je u subotu 21. listopada primio u audijenciju Denisa Bećirovića koji se potom susreo s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom i tajnikom za odnose Svete Stolice s državama mons. Paulom Richardom Gallagherom, prenosi Vatican News.

Papa Franjo: S vodom se ne smije špekulirati

Papa Franjo je, na Svjetski dan hrane, u ponedjeljak 16. listopada, poslao poruku generalnom direktoru Organizacije ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu (FAO) Quu Dongyuu, prenosi Vatican News.

Papa Franjo: Bačena hrana uvreda je za siromašne

Povodom Međunarodnoga dana svjesnosti o bacanju i gubitku hrane, koji se obilježava 29. rujna, papa Franjo uputio je poruku u kojoj je potaknuo da se s izjava prijeđe na jasne odluke u svrhu pravedne preraspodjele zemaljskih dobara i protiv pošasti bacanja hrane, prenosi Vatican News.

1 2 3 8