Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svetkovina-krista-kralja

Proslavljeno 50 godina Župe Tijela Kristova u zagrebačkom Sopotu

50 godina od osnutka Župe Tijela Kristova u zagrebačkom Sopotu proslavljeno je u nedjelju 26. studenoga na svetkovinu Krista Kralja misnim slavljem koje je predvodio zagrebački nadbiskup u miru kardinal Josip Bozanić, objavio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Papa ohrabrio mlade da budu radosni protagonisti u životu Crkve

Nakon molitve Anđeoskoga pozdravljenja u nedjelju 26. studenoga, papa Franjo molio se za ukrajinski narod koji je u subotu 26. studenoga obilježio spomendan Holodomora te je istaknuo zahvalnost Bogu za primirje između Izraela i Palestine, objavio je Vatican News.

Biskup Ćurić na proslavi Krista Kralja u Brodskom Varošu

Misno slavlje na svetkovinu Isusa Krista - Kralja svega stvorenja, u istoimenoj župi u Brodskom Varošu u nedjelju 26. studenoga, predslavio je pomoćni đakovačko-osječki biskup Ivan Ćurić, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Svetkovina Krista Kralja svega stvorenoga proslavljena u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje na svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenog, 20. studenog u zajedništvu sa svećenicima djelatnima u središnjim biskupijskim ustanovama i požeškoj Župi sv. Terezije te brojnim vjernicima, napose mladima, u požeškoj Katedrali.

Svetkovina Krista Kralja i Svjetski dan mladih u požeškoj katedrali

Na svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenja, 21. studenoga, večernjim euharistijskim slavljem u požeškoj katedrali u kojem su na poseban način sudjelovali mladi grada Požege i krizmanici požeške Župe sv. Terezije Avilske – proslavljen je Svjetski dan mladih.

1 2 3