Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svi-sveti

Komemoracija na svetkovinu Svih svetih u Hamburgu

U povodu svetkovine Svih svetih 1. studenoga u Hamburgu je i ove godine, po četvrti put, održano okupljanje Hrvatica i Hrvata ispred križa na park-groblju Ohlsdorfu, priopćio je priopćio je GKRH Hamburg.

Hrvatska rimska zajednica pohodila rimsko groblje Campo Verano

Svećenici studenti Zavoda sv. Jeronima zajedno s rektorom Markom Đurinom, vicerektorom Markom Škrabom te uz pratnju časnih sestara i djelatnica Zavoda, uputili su se u utorak 1. studenoga, na svetkovinu Svih svetih, a ususret spomenu svih vjernih pokojnika – Dušnom danu na rimsko gradsko groblje Campo Verano.

Svi sveti u svetištu sv. Nikole Tavelića

Svetkovina Svih svetih svečano je proslavljena 1. studenoga u nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića u crkvi Sv. Frane u Šibeniku uz štovanje relikvija svetaca.

Biskup Svalina s hrvatskim katolicima u Aucklandu

Gotovo dvije stotine hrvatskih katolika okupilo se na svetkovinu Svih svetih 1. studenoga u župnoj crkvi Sv. Križa u Hendersonu u Aucklandu na Novom Zelandu kako bi zajedno sa srijemskim biskupom koadjutorom Fabijanom Svalinom, nacionalnim ravnateljem Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu dr. Tomislavom Markićem i voditeljem HKC Wollongong fra Ivom Tadićem slavili euharistiju na hrvatskom jeziku i podijelili radost susreta.

1 2 3 11