Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svi-sveti

Svetkovina Svih svetih proslavljena na Kozali

Riječki nadbiskup Ivan Devčić predvodio je 1. studenoga u župnoj crkvi Sv. Romualda i Svih Svetih na Kozali svečano liturgijsko slavlje u povodu proslave župnog blagdana i svetkovine Svih svetih.

Svi sveti u župi Aladinići-Dubrave

Župa Aladinići proslavila je na svetkovinu Svih svetih u ponedjeljak 1. studenoga svoje nebeske zaštitnike svečanom euharistijom koju je predvodio mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić u zajedništvu s kotorskim biskupom Ivanom Štironjom i još desetoricom svećenika, među kojima i župnikom don Marinom Krešićem.

Svetkovina Svih svetih u Požegi

Na svetkovinu Svih svetih, 1. studenoga požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je središnje euharistijsko slavlje na požeškom groblju Sv. Ilije u zajedništvu sa svećenicima iz biskupijskih ustanova i požeških župa te drugim vjernicima.

Svi sveti na Viktorovcu

Na svetkovinu Svih svetih, u ponedjeljak 1. studenoga, sisački biskup Vlado Košić predvodio je misno slavlje ispred crkve Pohoda BDM na sisačkom Viktorovcu, u neposrednoj blizini Gradskog groblja.

Misa na Boninovu na Svi svete

Na svetkovinu Svih svetih 1. studenog misu na gradskom groblju Boninovo u Dubrovniku predvodio je don Hrvoje Katušić, delegat s ovlastima generalnog vikara Dubrovačke biskupije u koncelebraciji više svećenika među kojima i don Ante Burića, župnika župe Boninovo na čijem području se nalazi gradsko groblje i delegata s ovlastima pastoralnog vikara.

1 2 3 9